škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

1.0 Yaris 1.0

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Birkan;228303
hocam armster kolçak taktırmışsınız güle güle kullanın..

montajda herhangi bir deldirme oldu mu?

Tesekkurler

2 parcadan ibaret biri kol dayama kismi digeri ise alt tablasi...kol dayama ile tabla zaten birbirine 4 vida ile vidalaniyor ben birde en incesinden cift tarafli bant bulup kullandim...diger tablaninda yarisin arka bardaklik uzerine vidalanmasi icin 4 adet vida yuvasi vardi..o islemi servise yaptirdim gene ayni sekilde cift tarafli bantimida goturdum :) hem vida var hem bant..

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Sayın Hedowich.....

Aracınızı güle güle kullanın: Ben Yaris'i aldığımda sıfır araçlarda "Polen Filtresi" bulunmuyordu. Sizin aracınızda var mı? Kilima için önemli.

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Burak35;228324
Sayın Hedowich.....

Aracınızı güle güle kullanın: Ben Yaris'i aldığımda sıfır araçlarda "Polen Filtresi" bulunmuyordu. Sizin aracınızda var mı? Kilima için önemli.

Burak hocam yarin bir servisi arayip soracagim tesekkurler:ok:

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Egzoz ucu takdirdim merakima dayanamadim:)

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
bugunde kapi esiklerim geldi:)

fiyat 17TL uygulamasi 1 dakka

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hedowich.............

Güle güle kullan da sen önce şu polen filtresini taktır. Yazın kilimayı çalıştırdığında tozu toprağı içeri alıp ciddi şekilde hasta olabilirsin. Ayrıca bir dükkan açacak kadar malzeme almışsın ufak ufak işlere başla. Bu yaz çok şiddetli sıcak olacak gibi. Aracını koru. Söylemedin deme:)

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Burak35;234654
Hedowich.............

Güle güle kullan da sen önce şu polen filtresini taktır. Yazın kilimayı çalıştırdığında tozu toprağı içeri alıp ciddi şekilde hasta olabilirsin. Ayrıca bir dükkan açacak kadar malzeme almışsın ufak ufak işlere başla. Bu yaz çok şiddetli sıcak olacak gibi. Aracını koru. Söylemedin deme:)

Polen filtremi aldim takayim diye bir guzel actim ne goriyim icinde varmis salak servis yok demisti oysa..neyse yedegim oldu elimde artik:)

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hedowich;234674
Polen filtremi aldim takayim diye bir guzel actim ne goriyim icinde varmis salak servis yok demisti oysa..neyse yedegim oldu elimde artik:)

Demek yeni araçlara takmışlar 2008 yılında yoktu. hedowich şu senin aldığın polisaj makinası ağır gibi geldi. Kaç kg? Makina ile çalışmaktan korkma örneğin SRP ile istesen de boyaya çok zor zarar verirsin. 1000 dev/dak başla. Sonra biraz daha arttır. Makinayı bastırma kendi ağırlığı yeter. Sen yalnız makineyi hareket ettir. Sabit durmasın zamanla ustalaştığını göreceksin. ha gayret  
:)

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Burak35;234679
Demek yeni araçlara takmışlar 2008 yılında yoktu. hedowich şu senin aldığın polisaj makinası ağır gibi geldi. Kaç kg? Makina ile çalışmaktan korkma örneğin SRP ile istesen de boyaya çok zor zarar verirsin. 1000 dev/dak başla. Sonra biraz daha arttır. Makinayı bastırma kendi ağırlığı yeter. Sen yalnız makineyi hareket ettir. Sabit durmasın zamanla ustalaştığını göreceksin. ha gayret  
:)

4kg 'a yakin birseydi sanirsam
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=13106&page=3

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hedowich;234720
4kg 'a yakin birseydi sanirsam

hedo............

Sena almışsın artık. Ama yeni alacak arkadaşlar için benim fikrim eğer varsa daha hafif 2 veya 2,5 kg ağırlığında bir makinayı tercih etmeleri. Çünkü ilk başlarda olmasa bile sonraları bu ağırlıkta bir makina ile çalışma bir hayli yorucu olur diye düşünüyorüm.

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
dun taktirdim spoileri oylesine bir resim cektim yakinda ilk sayfada bir duzenleme yaparim resimleri:)

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hedo..................

Aracın gayet iyi. Spoileri taktırdığına göre şehirler arası gidişlerde araç daha iyi yol tutar. Şehir içinde ise güzel bir aksesuar olur. Araca neredeyse ikinci el bir araba alacak kadar masraf yaptın yeter artık demenin zamanı gelmedi mi?:)

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kim ne derse desin ağır da olsa hafif de olsa modifiyenin tadı çok başka :)

araçta çok güzel maşallah, sırada yayla jant var heralde

Çevrimdışı kerem61

• Twincharged Stratified in
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yakısklı olmus srada jantlar var hralde? :D

Çevrimdışı hedowich

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kerem61;236568
yakısklı olmus srada jantlar var hralde? :D

Alıntı yapılan: a_tansel;236555
kim ne derse desin ağır da olsa hafif de olsa modifiyenin tadı çok başka :)
araçta çok güzel maşallah, sırada yayla jant var heralde

Alıntı yapılan: Burak35;236554
hedo..................
Aracın gayet iyi. Spoileri taktırdığına göre şehirler arası gidişlerde araç daha iyi yol tutar. Şehir içinde ise güzel bir aksesuar olur. Araca neredeyse ikinci el bir araba alacak kadar masraf yaptın yeter artık demenin zamanı gelmedi mi?:)

tesekkurler:thank:

motosikleti satip yarise donunce eski aski unutma misali biraz incik islerle ugrasiyorum gercekten:lol: 98hp 200kglik makineden :moto: inip 70hplik 1.0motor 998kg binince cok uzuntulu anlar yasiyorum :taka:

o yuzden polisajdi aksesuardi gidiyorum hayirlisi:)