arkadaşlar merhabalar...aracım kirli olmasına rağmen nazar değdi galiba,dün yolda aracımın camına öndeki araçtan bi taş sıçradı,ve tırnak genişliğinde bi alanda,bir merkez ve etrafında dikine bikaç kılcal çatlak oluştu:(...aşağıya eklemeye çalışıyorum iki fotoyu...
tabi o an bin türlü düşünce geçti kafamdan...camı mı değişeyim kaskodan,camcıya gidip daha büyümesin diye çizdireyimmi filan derken,aklıma kaskomdaki AUTO KİNG MİNİ HASAR kapsamındaki cam onarımı geldi...nette biraz bakındım,çok daha ağır durumlardaki camları gerçekten güzel bir şekilde onarabildiklerini gördüm...dediklerine göre kalem ucu gibi bir nokta kalıyormuş sadece...bu hevesle,bulunduğum yerdeki,yeni açılan AUTO KİNGe gittim,sağolsunlar hemen ilgilendiler...ama pek tecrübe sahibi olmadıklarından mı yoksa onarilabileceği maksimum hal bu mu bilemiyorum,aşağıdaki hale geldi...(yüzeyin pürüzsüz hale gelmesi dışında pek bişe değişmedi gibi geldi:hanz:)
evet camın üzerinde herhangi bir çukur girinti filan kalmadı,o yönden iyi ama netteki uygulamalarda gösterildiği gibi neredeyse yok olma boyutuna gelmediğini görünce hayal kırıklığına uğradım...haliyle şimdi bi iki soru sormak istiyorum bilenlere...
1-acaba büyük şehirlerdeki daha tecrübeli şubelere gitsem diyorum bi ara,yapılacak aynı uygulama ile neredeyse görünmez hale gelebilirmi bu defekt? ...(tabi acaba aynı alana aynı ugulamayı tekrar yapmanın bi mahsuru varmı?)
2-söylediklerine göre çatlaklar tam olarak kaybolmamış olsada,aynı yere veya civarına yeni bir darbe gelmedikçe çatlak ilerlemez dendi,doğrumudur?..(umarım öyledir,çünkü görüntü o kadar gözüme batmıyor ama daha ilerlerse can sıkar)
cevap yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkürler...:ok: