Hocam sizin topic 100 direncinden sonra yürüdüğü gibi benzin de 4 direncinden sonra iflah olmaz artık
Clio mu !!!! Abauvvv... Anaaammmm...
ya turker bey ben 5 tl direncine kadar dayanmayı düşünüyorum zaten baştan da bunu yazmıştım,ama bu direncin tarihi tahmin ettiğimden daha erken gelecek gibi.ben en az 1 veya 2 yıl diye düşünmüştüm ama bu kadar da erken olacağını kestiremedim.
hayırlı satışlar hocam
teşekkürler:favo1:
Yapma etme hocam göz göre göre geldi zamlar:)
:+1:
Aynen hocam clio yaramaz size octiden sonra yakarsınız arabayı.En iyisi İlker abinin dediği gibi cerato ve gpunto(donanımsal olarak)
yaw kardeşim 3 şubatta almışım arabayı o zamndan bu yana 50 krş gelmiş ama bu tahminden de öte neredeyse dünya rekoru:sopa:
Benzin fiyatı yüzünden insanların araclarına doya doya binenemesi ne kadar acı bişey bunun sormulularına yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum.Ben hic LPG düsünmezken artık ciddi ciddi LPG leri arastırmaya başladım
arkadaşlar şaka yaptım gerçekten tepkileri bi ölçeyim dedim ama "ben sana dememişmiydim"diyen arkadaş olacak mı diye,ama onlar yinede haklı davalarında,zira lpg li aracı ben düşümeyişimin nedeni derdi çilesi bitmiyor artıları eksileri düşünüldüğünde birde taktırdığın ustanında yamuk yaptığınıda hesap ettiğiniz zaman insan biraz ürküyor.Onun için fsi düşündüm zaten.Ama 5 tl olsa hesaplamak daha güzel oluyor:++:mesela 7 lt yaktığını farzedelim tl olsa hemen hesap kolay oluyor 5x7=35 krş al sana anında hesap öbür türlü küsüratlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz:++::++: