Bende LLumar kullanıyorum, daha önceki aracımda da LLumar kullandım, LLumar'ı tavsiye ederim.
Bundan oncekı 2 aracımızdada Lumar vardı 2 numaralı filmi ne koyu ne açık aslında tam tadındaydı..kesınlıkle cok memnun kalmıstık ıkı aracta 6 seneyı doldurdu..fılm sapasaglamdı..ben bu sefer cok para vermek ıstemedım fılme..bırde beklemem lazımdı llumar yaptıracagım yerın ekıbı bursadan gelıyormus..
bizim astrada ziebarttan yaptırdığımız 2 numara cam filmi var.Ömür boyu garanti verdiler zaten.Ayrıca 1 senedir kullanıyoruz polislik kesinlikle birşey olmadı şimdiye kadar.Bende 207' me servisden çıktıktan sonra Llumar yaptıracağım ( kaplama yaptıracağım yerle anlaşmıştım ) 2 numara en iyisi ne çok açık ne çok koyu.Aslında diğer ülkelerde cam filmini öneriyorlar.Hem sağlık açısından hemde mahremiyet açısından bence gerekli birşey.
şuan kardeşimın aracında ziebart 2 numara var kesinlıkle cok güzel hatta on camada 1 yaptırdı polisler orjinal sanıyor:+1: ama ziebartta çok pahalı geldi benım butceme..ama film yaptıracaklara onerım ziebart:) Llumarda cok güzel dedğin 2 numara harika bi seçenek hatta..ama gittiğim yerde 3 seçeneğim vardı...2 numarası çok açık geldi 3 te böle apaçi camına döndü:krk:zaten bu 3M in tüm modelleri gelmemiş ben yurtdışında da aracıma 3M yaptırmıstım 6 tane secenek sunmuslardı....
mahremiyeti geçtim en azından sağlık için çok önemli...benim gözler zaten bozuk ve güneş ışığına karşı çok hassas kışın bile güneş gözlüğü takmam şart..yoksa baş ağrısından ölüyorum.