Az önce gittik araçları detaylıca inceledik.
1.3 Multijet Punto+Full paket 31.000 tl.
Ancaak,Punto bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.Araçta kalite adına hiç bir şey yok
Fitilleri çift taraflı bantla tutturmuşlar,plastikler taş gibi,yolcu koltuğunda yükseklik ayarı bile yok,tavanda tutma yerleri yok,tavan kaplaması Şahinlerden biraz daha kaliteli,vites geçişleri çok sert kısacası Fiat defterini kapattık,benimde Punto aşkım gerçkten bitti diyebilirim.Daha önce defalarca kez incelemiştim ve binmiştim ama hep göz ucuyla baktığımı anladım.Alıcı gözle bakınca çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Sonra gittik Forda.Fiestaya baktık,Puntoya göre kaliteli bir araç ama onunda plastik kalitesi pek iyi değildi ve 1.4 68 Hp Dizel araca 35.000 tl dediler.Ordanda arkamıza bakmadan çıktık ve Vwe gittik.Polonun 1.4 ü 31 bin tl(dört tekerlek ve direksiyon standart).
Ordanda çıktık,hiç akılda yokken Opele gittik ve gerçekten Opeli bir kez daha sevdim.
Corsaya baktık,adamlar bariz kaliteli araç yapmışlar.İşçilik kusursuz,donanım yüksek,iç mekan sınıfındaki araçlardan geniş ve Beyaz 1.4 100 Bg Njoya 31.000 tl fiyat aldık.
Büyük ihtimal Corsa alınacak