araç 50-60 la giderken sessiz ama 80 ve üstünde kim ne derse desin kabin sesi geliyor.
bu aracı tali çukur yolda gidecek olan kimse zaten almaz ama Turkiye de berrak asfaltı kim buldu da biz kaçırdık ? memleketin en gözde caddesindne geçiyorum asfaltı yamalı.
adana-mersin otobanında hız yapayım derken 180 civarı* hızda düz alfalt yolda arabanın süspansiyonlarından sert güm ses gelmesini hesaba katmıyorum. yol mu araç mı tuhaf ben çözdüm ama burda söylemeyeyim.
aynı yoldan hyundai getz ile 180 yaptım ve sadece arabada hafif sarsıntı vardı suspansiyon vurmadı hiçbir zaman. başka sorum yok.
Mersin-Hatay otoyolunu 4-5 defa katettim.120-130 km/sa maksimum hızlarda kullandım.Benim bahsettiğiniz tarzda şikayetim olmadı.Hatta eşim ve kızım arka koltukta mışıl mışıl uyudular
Eşim uyandıktan sonra,evin yolunda 40km/sa ile giderken hızlı gibi hissederken, bu yolda 120km/sa ile giderken neden bu hisse kapılmıyorum diye sorusu bile oldu
*not: 180km/sa yüksek bir hız,hayat güvenliğiniz için,öyle hızlı sürmeyiniz;nacizane önerim.