Hadi yaw, ben de bugün bi sedan 508 inceledim, baya passat'vari gelmişti halbuki... Tırt mı diyorsun yani???
Bizdeki 508SW' de 18" jant ve dar yanaklı lastik var. Onun da etkisiyle İstanbul yollarında konfor maalesef tırt. Hemen her gün genişçe bir yay çizerek geçtiğimiz bir yol var. Beton kamyonlarından beton artıkları dökülmüş ve yol zemini bozuk. 508SW ile o yolda 60km/s' den fazla gidemiyorsun zira ciddi ciddi zıplamaya başlıyor ve kafadan kaydı kayacak gibi oluyor. Jetta ile ise geçtiğimiz çarşamba günü o yoldan 80km/s ile geçtim. Tamam büyük jant dar yanak lastik yol tutuşta etkili ama İstanbul yollarında maalesef tırt.:wnk:
Ha elektronik destek sistemleri full, göstergede su sıcaklığı ayrı yağ sıcaklığı ayrı oalrak yer alıyor, ...vb. bir çok oyuncağı var. Ancak Jetta' ya göre saklama gözleri hemen hiç yok. Kol dayamanın içine ruhsatın yanında sigara ve çakmağı koyunca bitiyor. Ha bir de henüz bir yaşındaki bir otomobilin ön cam direklerindeki lastikler ne demeye deforma olur ki.:wnk: Hâsılı benim tercihim Jetta olur.