serkan ustaylan konuştum 250 tl civarında dedi montaj dagil şahkan otoya güvenirim forum üyemiz hiç olmassa bir skıntı yaşatmaz diye ümid ediyorum ama işte karşının trafigi anababa günü
sabah erkenden 9 da bir gün gidicem parayı hazırlım elınde ürün varsa hemen monraj yaptıracagım bu farlar cok iyi degil normal aksamları sadece gece lambası gibi yanıyor
merceklı fara alışamadım:) bakalım xenona geçince sorun düzelcekmi araştırdım burda space 4300k kit sordum montaj yaparız 140 tl ama adam diyor garantili ürün ama herangibi bir skıntı yaşarsanız elektronıktır degişimi olmaz balans sorun yaşarsanız degişiriz lambada sorun cekmessınız ama çektiginizde patlamada garantı vermem dedı ondan fason mal taktıgı aklıma geldi space kit ama heralde yan sanayi olabilir kutunun rengı solmuştu:D
şahkan otoylan gine konuşup ürünü yaptırmaya gıdıyorum bu ay sonu:)
navigasyonumu açar ağırdan ağırdan giderim:D tekrar hesaplıyor diyorya uyuz oluyorum o kadına:D bi kerede alışamadım ben karşıya gıdıyorum gidicegim yeri biliyorum en kısa yoldan gotürmeye calışıyor benı bende bildigim yoldan gıdıyorum tabalayı gecinde diyor. direk tekrar hesaplıyor:D
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 11:27:25 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"