Aynen, sadece boyner özel müşterilerine diye başlayıp, istisnasız 30 dakika görüştü,,,,,,sağlıktan tut,,,,,kapıda kalma,,,,uçak bileti alma ,,,, nöbetçi eczane aramadan ilaç getirme....falan da filan neler neler..
bir sürü avanatajlar sundu.
Önce kibar bir şekilde ,, anlamayınca daha sonra sertleşerek hayır deyince ..... pat telefonu kapattı....
Beni ilk aradıklarında 1dk dinledikten sonra nazikçe ilgilenmiyorum dedim. Aradan 1 hafta geçti gene aradılar, daha öncede aradınız diyerek gene nazikçe ilgilenmiyorum dedim. 3.kez aradıklarında yedi ceddine söv modu aktif hale geldi, yaklaşık 1 dk kadar sövdüm, pardon, pardon, pardon diyerek telefonu ve mevzuyu kapadılar.
Ya tamam arayan emir kulu ama onların başında takım direktörü, yönetici, genel müdür, müdür...vs var, istemiyorum diyorsun bir daha arıyorlar, o zamanda küfürü hak ediyorlar.
Bide hep özel musteri oluyOruz
Daha kapısından geçmediğim bir otel hem de İstanbul'da bir otel'den müşteri temsilcisi aramıştı, efendim siz özel müşterilerimize diye lafa başladı; ve o cümleyi söyleyeceğine de bin pişman oldu; daha otelinizin yerini bilmiyorum ne özel müşterisi, söyle bakalım kaç para istiyorsun ne üyeliği dedim, tüm ezberi bozuldu hık mık, işte şu kadar tl vereceksiniz, ee sonra, iki kişilik yemek bedava, oldu anam, tamam kardeşim hiç işim olmaz lütfen bir daha rahatsız etmeyin diyerek yüzüne kapamıştım :++::++::++:
444 ile başlayan hiçbir numarayıda açmıyorum direkt meşgule alıyorum çok keyifli oluyor. Telefonun mesaj sesinide kapadım, anca telefonun ekranına baktığımda o saçma sapan mesajları görüyorum.
Ama günde 10 tane mesajdan da sıkıldım, Turkcell ile görüşüp 444'lü numaralardan, bankalardan, avm'lerden mesaj almak istemiyorum engelleyin diyeceğim oh oradan da kafam rahatlayacak :++::++::++::++:
Acıbadem hastaneleri sağlık konusunda çok iyiler tek kıl olduğum nokta bana göre gereksiz olan bir çok test yapıyorlar grip olarak gidiyosun ohoooo bir sürü tahlil bilmem ne uğraş dur..
Bu gibi telefonlarda sakın kredi kartı bilgilerinizi vermeyin eğer numara 444 lü değilse...
Ne gripmisiniz, hemen röntgen, emar, kan testi, idrar testi, gün sonunda çıkaracağımız faturayı ödeyebilecek kadar yürek olduğunun ispatı...vs 5TL ödeyeceğine 50TL ödeyip çıkıyorsun.
Evet bencede güzel bir yer ama benim tavsiyem istanbul and. yaksında Academic Hospital'dır.