arkadaşın biri istanbul araçları ankaradan daha temiz demiş güleyim mi ağlayayım mı...istanbul ve deniz kenarı araçları yani nem oranı yüksek bölgelerin araçları ...ankarada ilerleyen yıllrda çürüme ve oksit yapar..ayaz.kuru soğukdan dolayı...özellikle yıllanmış araçlar..
06 muhabbbetine gelelim.1 burası başkent...2 dışardan memur kenti gözüyle bakıldığı için..misal şöyle terimler vardır memurdan,doktordan vs..temiz bakar sadedir..anlamında..
ayrıca istanbulda sadece araç deil...her türlü malzemeye kadar ankaradan daha ucuz..ticari anlamda...sanayi bölgesi ve yakınlığı açısından..
Ben cidden merak ediyorum, bu fiyatlara Ankara'da satış oluyor mu gerçekten... Satış olursa bizi fiyat konusunda bilgilendirir misiniz?
Ben hemen direkmen 06 yapacağım :++::++:o zaman,birde kasko fiyatı yüksek olmasa:bnn: daha güzel olacak ama:)
fenomen ve türker..arkadaşlar araçlarınızı satacak olsanız ne istersiniz..marka ve modelini buraya yazarsanız sevinirim..
ayrıca bu ilanın altınıda muhabbet yerine çevirmeyelim lütfen..konunun amacı satış..başka bir başlık açın uygun yere yorum yapalım..