0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bereket iskonta yapmışlar....valla fiyatlar bana biraz fazla geldi ama orjinal servis olduğundan normal de diye biliriz herhalde...keşke eskişehirdede orjinal skoda servisi olsa.. ben bu firmayı anlamıyorum eskişehir gibi bir şehirde ne servisi ne satış noktası var...en yakın bursa veya ankaraya gitmemlazım oda başlıbaşına masraf zaten....:kork2: aslında buraya arkadışın ve benim yazdığım gibi yakın zamanda bakım yaptıran arkadaşlar parça fiyatıyla beraber maliyetleri yazsalar ön bilgi olur hepimize....
97 octan yakıt gerçekten gerekli ancak yağa gelince ne mobil ne de shell ben dolum yağı diye 2006 FSİ Octim'e shell 5/30 tam sentetik yağ kullandım motorda subap sesine benzer sesler gelince hiç zaman kaybetmeden hemen castroll edge 0/30 doldurttum şimdi motorda ses seda yok heme çekişte bile fark etti kanımca
arkadaşlar bu kasko şirketlerindeki modelin yanında bi "ov" yazısı var bu ov oldumu fiyat belirgin artıyo..nemek acep bu ov
yaa arkadaşlar.....benim araçta cont. contack prem.2 lastiklerden var...ben bunları dört mesvim sanıyordum ama cont.sitesinde 4 mevsim diye bir lastik görmedim. ya yazlık yada kışlık olarak yazıyor...gerçekten 4 mevsim yok mu...:kork2:
bide şu ekranda vites değiştirme uyarısı acaba benim 2008 a5 elegance ta da varmı acaba...hani bi özellik falan açtırılıp yapıla biliyor mu...:favo1: