Valla benim araba kızgın görünümlü olduğundan yol isteyince veriyolar ama adamı geçince ''aaa bu Skodamıydı la'' diyorlardır heralde
.Mercedesle giderken pek bişey olmuyo (zaten 40 yılda 1 sürüyom
) makam arabası gibi göründüğünden iyi oluyo :rm:
Geçenlerde(2 hafta önce)başıma gelen olayı anlatıyım ;
Köye gidiyorum sol şeritten yaklaşık 130 km/h ile, önüme aniden kıçı kırık bitane kartal geçti ama arabanın önü solda arkası sağda
heralde tamire filan götürüyordur
.Önüme yaklaşık 50-60 km/h ile çıktı ve ben onunla birlikte frene bastım (yol boştu zaten) ama ömrümden ömür gitti desem yeridir.Sonrasında ise adamı 5 dakika bekledim
.Selektör atıyosun hiç bi işlev yok, en sonunda korna öttürdüm yine çıkmadı, sonrasında kendi kafasına estide sağ şeride geçti bari
.Ama baya sakat bir durumdu.Biraz daha yakın olsam gitmiştim yani.
Geçen senede Enez'e giderken ford kamyon ben sol şeritteyken üstüme kırdı hayvan.İnat inat değilmi.Bende geçtim önüne frene asıldım sonrada camı açıp bir iki şey ettikten sonra yola devam
HakanAbimin dediği gibi bütün manyaklar beni çekiyo.Kaşınanıda kaşırız o ayrı mesele
.
3-4 Sene önce toledoyla sol şeritten gidiyorum arkadan uzun çaktı biri ama baya uzaktan en az 500 mt vardır
.Neyse sonra çıktım, çıktığım gibi yanımdan geçti.Sadece siyah bişey olduğunu gördüm (büyük ihtimal ferrari yada porschedir).
Yanlız herşey şöförde bitiyor, performans bilmemne hikaye.