0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim için sıkıntı. Ben iptal ediyorum o özelliği.
yol bilgisayarınızın konfor ayarından 'mirror adjust' a gelerek iptal edebilirsiniz...
arkadaşlar sol dikiz aynasını ayarlarken sağ dikizde sola simetrik olarak hareket ediyor ve sağı ayarlarken sadece sağ hareket ediyor , bu ayrıntının maksadı nedir ne amaçlanmıştır ? aydınlatacak birisi varsa şimdiden teşekkür ederim . . .
benim arabamın sol farının altboşluğu ile sag farının alt boşlugu aynı değil.sol far yerine tam oturmamış.düzeltilebilirmi
bir senelik bir mevzu ama göz atarken dikkatimi çekti. bu çift ayna hareketi maxi dot mirror adjust'tan (konfordan ayna ayarlarına girerek senkronizeden tek'e getirerek ) bağımsız şekle getirilebiliyor. düz viteste oluyor mu bilmiyorum dsg'de geri vitese aldığınız zaman sağ ayna park etme olayı için bir miktar aşağıya eğilerek arka tekerlerin hizasını kontrol ediyor ( tabii sol kapıdaki ayna ayar düğmesini sağ "r" konumuna alırsanız yoksa diğer durumlarda ayna hareket etmiyor.). bu eğimide ayarlamak için araba çalışır vaziyette iken ( otomatik vites çalışmaz yoksa ) geri vitese alıp istenilen eğimi verdikten sonra koltuk hafızasına alacaksınız (elegance) normal koltuktan haberim yok.
bu sistem hafızalı koltuklu araçlarda mevcut bildiğim kadarıyle.