1 aylık, Sıfır araçta ki sorunlar ;
1-Otomatik vites topuzunun solunda bulunan mandal P konumunda sıkıştığından araçtan anahtarı alamıyordum,servise götürdüm,baktılar ve ön tarafta bulunan gergi kollarında gevşeme tespit edildi,servis sorunu giderdi.
2-Bagaj kapağı yayları gevşek,bagajı kapatıp ikinci bir defa daha üstüne bastırmam gerekiyor.Servis md bunun sıfır araçta normal olduğunu,araç kullanıla kullanıla bagaj kapağı yaylarının sertleşeceğini söyledi ve arka kapıdan örnek vermeğe çalıştı,ama ben anlamadım ve anlamsız buldum,sorun zamana bırakıldı.
3-Araç içi yoğun rahatsız edeci koyun postu benzeri koku,servis md 2011 model araçlarda bu kokunun olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi,sorun zamana bırakıldı
4-Klima yeterince soğutma yapmıyordu,İzmit Sonaxa gittim kokunun giderilmesi için ozonlama yaptırdım,koku azaldı ve klima soğutması performansı belirgin olarak arttı
5-Düz yolda zaman zaman ve özellikle 2 den 3. vitese geçerken araç yüksek devirleri kullanıyor.3500-4000 devirde geçiş yapıyor.Bu sorunu servise bildirmedim,önce sizlere danışmak isterim,sizce önemli bir durummu?
6-devamı var...