neden 10sene öncesindeki skodada şimdiki teknolojimi kullanılıyordu
bu forumda aşağı yukarı 2senedir bulunuyorum .yanlış anlamayın o kadar skoda arızası anlatılıyorki .iyiki kullandığım markayı almışım dediğim çok olmuştur :++:hatta az önce bi arkadaş sıfır aldığı arabadan bahsediyodu olabilir bence şans işi bırazda
o dergilerin hepsi yandaş. opeli peugeotu birinci çıkarsa kıyamet kopar .508in otomatiğiyle passatın düz vitesini karşılaştırmışlar passatı 0-100de birinci seçmişler :++:
ben 2 yıldır kullanırım sorunsuz .bi yamuğunu filan görmedim
arkadaşın arabası zırhlı olabilir:).geçen önümden kalkan fiat stillo 2viteste taktı ve o anda önünde aniden duran eski model 131 kartala abs de kızaklayarak çarptı öyle bi ses çıktıki çok çokta 40 km yoktur hızı yani kartalın bakalit arka tamponu kırıldı düş yere stilloda ise ön kaput yarıya kadar büküldü.farlar panjur tampon paramparça oldu .şimdi bu kartal dahamı sağlam anlamına geliyo .geçen opel vectra kangonun yan kapıya vurmuş kangoda az batık vardı opel ön paramparça korktum opelden o anda
Peugeot Taaruza geçti..:haha:
Her fikre saygım var...
Skoda Peugeot...
Alman-Fransız
Peugeot nere Skoda Vw nere..Aradaki fark dağlar kadar...
Sokağa çıkın 100 kişiye sorun 95'i Alman der...
3'ü de kendi aracı olduğu için belki Fransız der...
2'side adil konuşarak Alman der...
Konu nereden nereye geldi...
Alman zaten araç konusunda kendisini bir iki üç kişiye değil Dünya'ya ispatlamış bir millet...
Gücü ispatlı...Alman'la fransızın kaliteleri belli ortada..
Alman:Mercedes, Bmw, Audi, Skoda, Vw, Seat, Opel, Porshce, Maybach, v.s v.s...
Fransız:Citroen, Renault, Peugeot. Buradaki fark kalite zaten belli..Fransızın Almana hangi konu olursa olsun rakip olacak otomobil firması yok...
ABD'nin otomobil markalarına bakalım:
Buick,Cadillac,Chevrolet,Chrysler,Dodge,Ford,GMC,Hummer,Jeep,Lincoln,Mercury,Pontiac,Saturn İngiltere'nin otomobil markalarına bakalım:
Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover, Lotus, Mini, Morgan, Rolls Royce, TVR.
İSVEÇ'in otomobil firmalarına bakalım:
Volvo, Saab.
İtalya'nın Lamborghini'sini, Maseratisini, Ferrari'sini,
Japonya'nın İnfintisini v.s söylemeye gerek bile yok...
Peugeot veya Fransız bu araçların hangisi ile baş edebilir, karşılaştırılabilir..
Dünya genelinde Fransız araçları daha bir çok ülkenin gerisinde kalır..
Sağlamlık, prestij, teknoloji bunları sayfa sayfa uzatabilirim iki markanın arasında Kocaman bir FARK VAR !!...Bu konudaki son sözüm budur...
kesinlikle SKODA...