Arkadaslar egloberdan
dahili GPS modullü interface su an elimde mevcut(sd karta igo8 yüklenenip direk kullanılabilir),bende bosch marka rcd 510 var aldigim urun ise blaupunkt rcd510a uyumlu imis.. , istanbulda olmadığım için Ender elektroniğe götüremedim bu konuya tamamı ile onlar hakim..monte etmeye çalışan usta öyle dedi ama belkide Bosch a da uyumludur bilemiyorum..
..Aldigim fiyata vermeyi dusunuyorum ilgilenen varsa pm atsin,urun 190 dolardi kargo ile bana 247 dolar a gelmisti..
İlgilenenler PM atsın..
Rcd 510 da tv,dvd,gps,orjinal olmayan geri görüş kameraları (piyasada 50-200 TL aralığında satılan tampona veya plakalığa takılan kameralar) takmak isteyenlerin mutlaka interface denilen parçayı almaları gerekiyor.İnterface in fiyatı 750 TL.Bazı İnterface modellerinde gps dahili olarak yer alırken bazı modellerde gps opsiyonel olarak alınması gerekiyor.Alırken dikkat etmek gerekiyor..Tv bağlamak için tv tuner almanız gerekir (alpine marka olanlar yaklaşık 500-600 TL).Dvd seyretmek isterseniz dvd player almanız gerekir(alpine marka dvd player 600 euro) (golf6 forumundan bir üye 690 TL ye satıyor)(fakat yaptığı yorumlardan görüntünün ekrana tam oturmadığı anlaşılıyor).Gps için 750 TL harcamanız gerekiyor.(gps İgo8 kullanıyor, harita tüm türkiyeyi kapsıyor, o konuda sıkıntı yok).Rcd 510 unun çözünürlüğü 400x240 piksel olduğu için biraz yetersiz kalabiliyor.Pikseller de az da olsa görülüyor.Bazı kişilerin gözünü pikselleri görmek rahatsız edebilir.İnterface rcd510 na bağlamak için rcd nin içinin açılıp ince bir kablosunun monte edilmesi gerekiyor.EE den başka yapabilen yok zannedersem.Yapılan işlem baya zor.Aşağıdaki linkte montajın nasıl yapılacağı pdf dosyasında ayrıntılı olarak anlatılmış.Rcd 510 üzerinde tv, dvd ve igo8 resimleri aşağıda.
http://www.eglober.com/ProductShow.asp?ID=2012
kutudan aşağıdaki resimdeki aparatlar çıkıyor..aldığım cihazda Built-in gps dahili gps var.hatta kutudan GPS antenide(resimde sol üstteki büyük kara kutu çıkıyor..
[/QUOTE]