Bu akşam iş çıkışı sakin sakin evime gidiyodum.E 5 Bahçelievler yayla sapağından dönüyordum ki arkamdan gelen audi a3 marka araç selektör yapmaya başladı,o esnada virajı dönüyorum ve çekileceğim bi yer yok neyse yola çıktım orta şeritten devam ediyorum,araç yanıma geldi sol tarafdan,tip tip bakmaya başladı bende yavaşladım ve camı açtım şöyle dedim arkadaşım sen kaşınıyosun galiba dedim ve yola devam ediyorum bu defa sağıma geldi ve dedi ki gel kaşı bakalım nasıl kaşıyacaksın dedi karşılık vermedim ama arkamdan geliyo bi yandan.sağ tarafda polis vardı oraya çektim ve aracın şöförünü (psikopat geçinen kişiyi) şikayet ettim.o sırada psiko şahıs arabadan inmiş bana doğru geliyodu,bana sürekli sen bi gelsene sen bi gelsene deyip durdu.polis de kavga etmeyin yolunuza devam edin dedi.bende araçdan hiç inmedim.psiko şahıs da demez mi ''bunlar direksiyon dayıları '' yok aşağı gel konuşalım falan dedi ama ben karşılık vermedim.sonradan bastım gittim.Yalnız sonradan içimde bir uhde mi desem pişmanlık mı desem yada gururuma yedirememezlik mi bilmiyorum,garip bi sıkıntı çöktü içime... sizce doğru mu yapmışım yoksa aşağı inip ne olacaksa olsun deyip hesaplaşmalımıydım..Bu arada ben fizik olarak biraz ufak tefek kalıyorum. 1.65 boy ve 64 kilodayım.beni görenler fiziğime dayanarak mı bu cesareti görüyolar yoksa yollar psikopat mı dolu ben anlamadım...Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim...