Sen hale ne diyosun iyimisin sen??? Senin annene eşine çocuğuna orada sıksınlar bakim biber gazını görürüm ben seni uslu uslu sağol polisim iyi ki varsın diyip çıkıcakmısın bakalım.. Saçma sapan yorumlar yapıpta yalandan ortamı germe sen kimsinde çıkıp teroristten farkınız yok diyorsun?? Kimsin sen??? Yorum yapıyorsanda biraz seviyeli ol ortamda bulunduk ki buraya yorum yazıyorum senin gibi bilip bilmeden yorum yapmıyorum..
Ben Kimim ? Ülkesini Seven Bir Vatandaşım. Polise Saldırmayan Polise Taş Atmayan , Polise Taş Atanı Savunmayan. Polis Arabası Yakmayan. Hadi Diyelim Provakasyon Var . Orada Kaç Bin Kişi Var Diyemiyormu Ulan Şerefsiz Sen Napıyorsun.. Yok Orada Olmamışısz Hala Ne Sallıyorsunuz Ya. Orada Olsak Ne Yazar. Kimse Kimseye Biber Gazı Atmaz Durduk Yere.
Birde Yukarda 2 Tane Resim Paylaşılmış Biri Silah Tutuyor Biride Kafasına Basıyor. Silah Tutanı TV De Gösterdiler Polise Bıçak Çekmiş.
Diğeri İse Ekmek Parası İçin Bir Adama Saldırıyor Sonra Polis Kafasını Ezince Ay Masum Ay Onlar Suçsuz