škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

romsterime kavuşuyorummm

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: serdaracarer;237578
Merhaba arkadaşlar romsterime kavuştum çok şükür aydinda tüpü fulledim 350 km yol yapti 30 lt tüple yanliz şehir içinde bu oran yari yariya düştü acaba çokmu yakiyor veya normalmi ortalama ne kadar yakmasi lazim
 birde ariza işiği yaniyo aldiğim kişi lpg den olduğunu söledi araci alirken baktirdim herhangi bi sorun yoktu acaba lpg denmidir o yanna işik

Hayırlı olsun,

30 lt LPG ile şehir dışı 400-450 km yol yapılabilmekte tabi ancak yol şartlarına sürüş karakteristliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Şehir içi ise aynı oranda LPG ile Minumum 300, maksimum ise 350 km yol yapabilmekteyim 1.2 Roomsterım ile..

Aracı yeni aldığınız için biraz alışmanız gerekecektir.Alıştıktan sonra da eğer tüketim düşmez ise ayarlarına baktırmanız gerekebilir..

Arıza ışığı LPG'den dolayı yanar.Benim ara ara yanıp sönüyor.Takmıyorum o  ışığı zira %90 oranda sönük duruyor.Çok nadir yanıyor bende..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
30 lt lpg ile aydindan ispartaya 350 km yol yaptim daha sonra tekrar lpg yi fulledim şu an 200 km de ama bitmek üzere ve yani öle hor kullanmadim normal bi şekilde acaba ayarlarindami bi problem var

Çevrimdışı doganaydemir

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;237709
Hayırlı olsun,

30 lt LPG ile şehir dışı 400-450 km yol yapılabilmekte tabi ancak yol şartlarına sürüş karakteristliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Şehir içi ise aynı oranda LPG ile Minumum 300, maksimum ise 350 km yol yapabilmekteyim 1.2 Roomsterım ile..

Aracı yeni aldığınız için biraz alışmanız gerekecektir.Alıştıktan sonra da eğer tüketim düşmez ise ayarlarına baktırmanız gerekebilir..

Arıza ışığı LPG'den dolayı yanar.Benim ara ara yanıp sönüyor.Takmıyorum o  ışığı zira %90 oranda sönük duruyor.Çok nadir yanıyor bende..

merhaba arkadaşlar bende forumda yeniyim şuanda 2011 model 2500km de roomstar 1.2 12v almak üzereyim ama 1.2 olmasından dolayı çok tedirginim tavsiyeniz nedir farklı bir modelinimi alayım yoksa bunumu alayım. karar veremiyorum ayrıca 2. el piyasası ne durumda

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: doganaydemir;245042
merhaba arkadaşlar bende forumda yeniyim şuanda 2011 model 2500km de roomstar 1.2 12v almak üzereyim ama 1.2 olmasından dolayı çok tedirginim tavsiyeniz nedir farklı bir modelinimi alayım yoksa bunumu alayım. karar veremiyorum ayrıca 2. el piyasası ne durumda
pazar günü dacıa logan 1.5 dci ile 120km ile giderken yanımızdan bir yeti geçti sinek gibi kaydı gitti sanırım 1.2 olması lazım.bir arkadaşım yeni daha 3 hafta olsu leon cupra aldı 1.2 tsi süper performans diyor ve inanılmaz atak dedi.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı taner_octavia

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
lpg gosterge ısıklarına inanmayın onlar yanıltıcı. ama hala uzun yolda 350 kmde bitiyorsa.lpg icin bi servise baktırtın bencede. hele 1,2 araba yuklu olmayıp sakin kullanırsanız 90 gibi. baya bi fark etmesi gerek

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar ben arabamı alalı 2 ay oldu çok şükür bir sorunu yok yol bilgisayarı var arabada
bide romster 1.4 lere bu kasa bence ağır geliyo biraz dizelini bilmiyom nasıl ama benzinlilerde biraz ağır kalıyo

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: serdaracarer;252504
merhaba arkadaşlar ben arabamı alalı 2 ay oldu çok şükür bir sorunu yok yol bilgisayarı var arabada
bide romster 1.4 lere bu kasa bence ağır geliyo biraz dizelini bilmiyom nasıl ama benzinlilerde biraz ağır kalıyo

Performans arama 1.4 benzinli motordan bu kasada, gerçi ağır değil 1100 kg benzinli Roomi . Dizelin de dururken kalkışı ve hızlanması benzinliden iyi değil ama yokuşta çekişi koç gibidir dizelin...

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
yaaa ruhsatta 1230 kilo yazıyo pazar günü ıspartan konya ya gittim rampalarda biraz çekişi düştü bide ıspartayı biliyomusunuz bilmiyorum ama yakıtıda biraz fazla yakıyo gibi geldi kendi kendime herhalde arabanın ağılığındandır dedm

cumartesi günü lpg tamamen bitmişti 20 tl lik gaz aldım onunla 50 km gittikten sonra lpg yi fulledim 65 tl ye ve toplamda 400 km gittim o gazla ama bu 400 km nin 300 km sini 140 ile gitmişimdir sizce yakıtı nasıl?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
LPG'den anlamam, fabrika verisi ağırlık 1130 kg, ama ruhsata şöför + yakıt deposu dolu haliyle yazıyorlar bazen.

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Himmm anladim tşk ederim yinede verdiğiniz bilgiler için

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Romsterime bu necvox dva 939shd taktirmayi düşünüyorum bunun hakkinda bilgi alabilirmiyim fiyat ve memnuniyet açisindan

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Romsterime bu necvox dva 939shd taktirmayi düşünüyorum bunun hakkinda bilgi alabilirmiyim fiyat ve memnuniyet açisindan

Çevrimdışı ALi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
                                                                                                                                                       NECVOX,DVA939SHD,SKODA,SUPERB-FABİA-ROOMSTER,NAV

Çevrimdışı serdaracarer

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
bunun hakkında bilgi alabilirmiyim kullanan varmı veya taktırsak nasıl olur

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle