rover 7 ayda gitmiyorsa skoda alsan 14 ay rahat bulursun...:lol:
Yok hocam öyle deme, normal şartlarda gerçekçi bir fiyat yazmak kaydıyla 1 ayı bulmamalı. Her malın kendi müşterisi var. FSI'ın da var
vardı abi hemde komple boyalı hesaplı aldım hesaplı sattım..
aldığım leon aslında uzun zamandır istediğim bir araç ama ne yalan söleyeyim 1.6 tatmin etmedi beni özellikle roverdan sonra bayağı hantal geldi o yüzden 2008 model bi leon cupraya kapora verdim roverı verip onu alacam 1.6 olanda satılık olacak.. zaten elimde en uzun kalan araçlardan biride rover tam 7. ayını bitirdi benle 3 sefer verdim geri aldım kıyamadım ama bu sefer kesin kararlıyım satıyorum :haha:
ben genelde 20 bin üstü araçları daha rahat satıyorum özellikle d segementi araçlarını yani çevremdeki insanlar hep bu tarz araçlar kullanıyor belkide o yüzden hep o tarz araçlar aldım o sebepten rover elimde papaz oldu bi türlü satamadım 1 sefer clio aldım zararına sattım bi sefer astra aldım zararına sattım bide bu roverdan zarar edecem severim al sat işini kimi araç güzel para bırakır kimi azda olsa zarar ettirir sürekli farklı araçlar sürekli yeni bir araç hep heyecan hep koşturmaca hayatın tadı...
Komple boyalı mıydı diyecektim de ayıp olmasın dedim
20 üstü de canlı canım, 30'a doğru zorlanmalar başlıyor. En azından Anadolu'da...
Rover da satılır ama iki kapılı olunca müşteri kitlesi çok daralıyor işte... Ben 416 Si'yi bir kaç günde satmıştım ama 4 kapılıydı. Yeni araç yeni heyecan olayında da çok haklısın, ben biraz çekilmek zorunda kaldım ama cidden tatlı oluyor. Hepsinin tadına bakmak lazım