arakdaşım, ben ayda 450 tl ye benzin koyuyorum ki hergun işe gitl gel yapmıyorum, sadece h.sonları kullanmaya çalışıyorum. bunun az olduğunu sanmıyorum. zengin değilim hoş olsam da bu rakam mantıken fazla. muadil dizeller aylık 150 civarı yakıyor. diyelim 200. aylık extra 200 vermek ne kadar mantıklı, benim için mantıklı değil. madem lpg de aynı performansda ve aynı donanımda gidecek neden 200 tl fazla para bayılayım her ay ?
yani gun gelir daha afzla kullanmam gerekebilir aracı bu sefer 500-600 yakıt parası gidecek. eğer araba ucuz olsaydı parayı yakıta verirdik ama araç pahalı yakıt pahalı e biz o zaman araca çalışalım çocuğu bırakalım araca bakalım
neyse, şahsen bu masrafı kaldırmak zor, 3000 tl de olsa kit taktırmam gerekiyor aksı halde minubuse devam edecem gibi çünkü. ş.içi kullandığımdan yanlış bir araba aldığımın farkındayım ama zararın neresinden dönsem kar şu an için.
yeni sistemler madem test aşamasında takmışken en iyisi olsun bekleyeceğim yıl sonunu.
merak ediyorum; lpg kullananların yol bilgisayarı ne gösteriyor ? yani benim 8 lt/100 şu an LPG takarsam bu kaça çıkacak ? bunu hiç dikkate alan oldumu lpg takmadan önce ?
Şu an için Türkiyede yok o yüzden yorum yapamayacağım
http://www.youtube.com/watch?v=PZhwLn70OAA
bu videodaki soldaki motor kadranının hemen sağındaki kuçük kırmızı kadran neyin göstergesi ?