škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Lastikler yenilendi, park sensörü takıldı...

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bizimde lastikler 15binde bitti.Ağustosta değiştireceğiz.Abi bi mahsuru yoksa tanesini ne kadara aldın?

Hayırlı olsun tekrardan:)

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;237338
Bizimde lastikler 15binde bitti.Ağustosta değiştireceğiz.Abi bi mahsuru yoksa tanesini ne kadara aldın?

ÖM attım...

Çevrimdışı tufan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;237338

firestone mu ? skodanın  çıkış lastiği

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: tufan;237394
firestone mu ? skodanın çıkış lastiği

Dunlop Super Sport veya Turanza gördüm sıkça fabrika çıkışında Roomster'da...

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: tufan;237394
firestone mu ? skodanın  çıkış lastiği

firestone ama skodanın çıkış lastiği değil bana denk gelmiş bir tek:D

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun Süleyman bey :)

Benim fabrika lastiği Continental Premium contact2 ;) Ama geçen düz yolda frenlemesi çok kötü idi..Resmen ticari taksiye arkadan yanaşıyordum :) El frenine asıldım ve durdum zorla..

İlk fırsatta İrfan abinin lastikten alacağım.Goodyear EG
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;237711
Hayırlı olsun Süleyman bey :)

Benim fabrika lastiği Continental Premium contact2 ;) Ama geçen düz yolda frenlemesi çok kötü idi..Resmen ticari taksiye arkadan yanaşıyordum :) El frenine asıldım ve durdum zorla..

İlk fırsatta İrfan abinin lastikten alacağım.Goodyear EG

Aman dikkat... Bende hiç öyle bir sorun olmadı hiç ani fren yapmadım belki ondandır. Araştırdığın zaman genel olarak fiyatlarıda yazarsan sevinirim. Merak ediyorum iller arasında ne kadar fark var...

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Süleyman abi hoşgeldin, sırt feci aşınmış iyiki değiştirmişsin :) Bakalım benimkiler ne zaman aşınmaya başlıcak, sensör ekranı cuk oturmuş, mikrofonu nerdeyse bant falan yapıştır üstüne abi yapcak birşey yok,banada lazım fiyatıda uygunmuş servisdemi taktırdın abi ?
Eline emeğine sağlık paylaşımın için güle güle kullan. :)
-------------------------------------------------

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;238171
Süleyman abi hoşgeldin, sırt feci aşınmış iyiki değiştirmişsin :) Bakalım benimkiler ne zaman aşınmaya başlıcak, sensör ekranı cuk oturmuş, mikrofonu nerdeyse bant falan yapıştır üstüne abi yapcak birşey yok,banada lazım fiyatıda uygunmuş servisdemi taktırdın abi ?
Eline emeğine sağlık paylaşımın için güle güle kullan. :)

Sağol Gökçen,
Sensör ekranı süpriz oldu benim için. Ekran için değil ama hassasiyet için almıştım ama yazdıkları kadar hassas ölçüm yapmıyor. Mikrofon ekranın içinde, harhangi yerinde delik filanda yok, bantlamak kapatmak benimde aklıma gelmişti ama işe yaramadı. Aracın 50.000 bakımı yapılırken takıldı, tampon, paçalıklar, sinyal lambası v.s. söküldü bizim gibiler için kolay bişey değil en azından bende uygun malzemeler yok. 20-30 TL civarı ücret aldılar yanılmıyorsam çünkü işçilik ücretini bakım ile birlikte hesapladılar...

Bu arada bakımda kullandığım yağ olayını anlatmadım size. Forumdan araştırdığım kadarıyla Mobil 1 yağını öneriyordu arkadaşlar.

Mobil'in sitesinden benim araç için Mobile 1 ESP Formula 5W-30 modelin uygun tavsiye edildiğini gördüm fakat Niğde'de satan bir bayi bulamadım. En yakındaki Kayseri distribütörüne nereden alabileceğime dair mail gönderdim. Sağolsunlar hemen cevap yazarak haftaya bana ulaştırabileceklerini söylediler. Sonraki hafta telefon geldi ve bu ürünü tercih ettiğim için bana ücretsiz 4 lt yağı getirdiklerini söylediler. :hanz::ok: Böylece park sensörüm bedavaya geldi diyebilirim. :)

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mobilin sitesinden baktım uygun yağı bulmak için, benim motor seçeneği yok 1.6 TDI :(

Arayıp sorucaz artık...
-------------------------------------------------

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yarından tezi yok mobile mail atıyorum ikametgahı(bu kelimeyi yazarkende epeyi zorlandım:hanz:) mı Niğde olarak göstererek.Banada gelsin 5-30 yağ:++:

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;241178
Mobilin sitesinden baktım uygun yağı bulmak için, benim motor seçeneği yok 1.6 TDI :(

Arayıp sorucaz artık...

1.4 ile farklı olacağını sanmıyorum. WV grubu araçlarından 1.6 TDI'ları arat nasıl olsa motor aynı kesin bulursun.

Alıntı yapılan: dgn;241179
Yarından tezi yok mobile mail atıyorum ikametgahı(bu kelimeyi yazarkende epeyi zorlandım:hanz:) mı Niğde olarak göstererek.Banada gelsin 5-30 yağ:++:

Valla adamlar büyük jest yaptılar helal olsun. Niğde'den gelip alacaksan değiştir ikametgâhını  (ikametgâhın  a'sı şapkalı olacak bu arada :haha:)

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı casper73

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2 hafta önce aracımın lastiklerini  nokian zg2 modeli ile değiştirdimdi.
lastikler 97 w hız sınıfı ve tutunması falan süperdi.
ama astra araca çok sert geldi. yanak koruması vatdı sanırım ondan.
ertesi gün gidip pirelli cinturato p7 ile değiştirdim.
irfan hocamın sözüyle lastik pamuk gibi :) ses olayı hiç yok denecek kadar az.
ıslak performansıda bugğn test ettim süper.
lastik alacakların bence pirelli p7 cinturatoyu düşünmesinde fayda var.