0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, sonuç tam istediğim gibi :ok: Klipsleri (plastik olanları kullanmadım) Metal olanlardan kapı camlarına 3, kelebeklere 2, bagaj camına 1 tane (silecek motorunun plastiğinin oraya) yetti Güneşe doğru bakınca Önce Sonra Dışarıdan içerisi görünmüyor :ok: İçeriden dışarısı
Hocam dün arkadaş bod marka aldı hepsiburada'dan takılması kolay. Klipsleri Can'ın dediği gibi önce bantlayıp takarsan boyaya zarar vermez. Bende dün hb'deb baktım mops marka var bizim araca fiyat 160 TL civarı neredeyse kaliteli bir cam filmi ile aynı fiyatı. Almayı düşünüyorum ama benim zıpır çocuk zarar verirmi bilemedim. Yarın resim çekip eklerim buraya...
............................. Yani film işi moka sarabilir, hele çevirmede hatanı arayan bir polise dek gelirsen. İyi bir filmi 150'ye halletmem zor, fiyatlara baktım
Cam filminin açık tonu o kadar işe yaramıyor, malum bizim arka camlar dev gibi, kaçış yok güneşten arkada oturana. Hem kışın film olsun istemem, ya da gece karanlıkta film arkada oturana çile oluyor. Üstelik film işinde muayene hikayesi var, polis var. Muayenede ilkinde hafif kusur verir ama sonraki muayenede ağıra döner, kusur düzelmemişse. Yani film işi moka sarabilir, hele çevirmede hatanı arayan bir polise dek gelirsen. İyi bir filmi 150'ye halletmem zor, fiyatlara baktım
İrfan abi filmin iyisinde,en koyusu bile ışığı çok fazla kesmez..
fakat perdeninde eksi yönü , normal havada dısarıyı filmden daha az gösterir bence,
Polisler her ay veya belli bir dönemde belli bir sayıda uygulama yapmak zorundalar. O sayıyı dolduramazlarsa dediğin gibi fili bahanesi ile ceza yenebilir.