Selamlar,
Şimdiye kadar her aldığım aracıma 3M %99 UV korumalı cam filmi yaptırdım. Yan camda ilk 5 dakikada kol ısınırsa böyle 20 dakikayı buluyor. Ama sadece ısınması. yanma kızarıklık olmuyor. En açık rangide %99 Uv li en koyusuda, fark renkte. Her seferinde en açık kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Hiç düşünmeden hemen yaptırıyorum.
Yerim ise hiç değişmedi, işçilik süper. Maslak Atatürk Oto sanayide, direkt bayilerle anlaşıp Bmw mercedes gibi firmalarla çalışıyorlar. En son gittigimde Ferrari vardı.
3M in avantajı satış sonrasıda başlıyor. Diğer firmalar gibi fotokopi garanti belgesi vermiyorlar, 3M in kağıdına plakayı yazıyorlar biri 3M e biri sende kalıyor. Eğer yaptırdığın yer kapandı veya alakasız, yaptığını red ediyor, hemen 3M i arıyorsun onlar seninle ilgileniyor. Bunun için ister istemez iyi yapmak, arkalarında durmak zorundalar. Filmin üstündede lazerli bir şekilde 3M yazıyor yani başka ucuz 50-100 liralık filmmeri sana satamıyor.
TLD 3M yetkili bayisi En son Poloya sıkı pazarlıkla 300 liraya yaptırmıştım. Astra içinde aynı fiyatı aldım. İlk fırsatta gideceğim.
İsteyene Tansu Bey;0 530 275 08 92