0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınızdan fotoğrafları bekliyoruz. Beğenirsem kesinlikle ben de sipariş vereceğim.
Ürün kargoda şuanda..gümrükte bir sıkıntı bekleme olmaz ise en geç cuma gününe elime geçer diye umuyorum. Ya da ptesi...uygulama öncesi ve sonrası resimleri paylaşırım elbette.....
aynı şekilde bende beklemedeyim, eğer sipariş verecek olan olursa tekrardan beraber sipariş verebiliriz.
150 € yu (kargo dahil) geçen miktarlarda gümrüğe tabi olabilir. Belki de ayrı ayrı sipariş vermek en mantıklısı olabilir.
Heyecan ile beklediğim ürün 4 gündür Ankara da kargo işleme merkezindeydi. Bugün saat 11 gibi dağıtıcıya teslim edilmiş. Adres şirketin adresini göstermiştim ve doğal olarak ben eve gelince aradılar, ürünü getirdik fakat siz yoksunuz diye pazartesini bekleyeceğiz artık. Salı günü İstanbula yola çıkacağım Cumaya kadar. Eğer ptesi akşam taktım taktım yoksa önümüzdeki haftaya kaldı.
Kolay gelsin. İçinden temizlik bezi (alkollü), yapışakn sürülecek yer için astar benzeri şeffaf ilaç ve siyah silikon tipi yapıştırıcısı çıkıyor, montaj kolay, görünüş süper :ok:
Az önce kargom geldi fakat içinden bir tek siyah silikon tipi yapıştırıcı çıktı. Direk olarak yüzeyi güzelce temizleyip siyah yapıştırıcıyı uygulasam, bir sıkıntı olur mu acaba?