Ben kötü şöförüm.. :hhh:
Şehir içi trafik hız limitlerine uyarım,
Yayalara yol veririm.
Kırmızıda geçmem,
Emniyet kemerimi eksik etmem.
Gündüz farlarımı yakarım.
Dönüş kurallarına uyarım..
Ama 73 km/h hız ile radar cezası yerim, bir kez arabada telefon ile konuştum diye polis durdurur..Çok dikkatli kavşakları dönerim ama bir kez çok az dikkat edersem o zaman karşıma araba çıkar .Ehliyetimin ilk senesinde şehir içi hatalı sollama cezası yerim Neymiş? sinyal vermemişim
Şans yok bende
abi tamamen tiple alakalı
ciddiyim bak, sahi diyorum. sen çok mülayimsin. hani fahri falan yazar o şansa bakarda. ilk zamanlarımda bunu anladım, sora baktım peder polis molis takmıyor, e bişeyde olmuyor. bi taktiği var dedim.....?
ben sinyale, far anahtarına elimi götürmem, kırmızıda araba yoksa durmam ama hiç ceza gelmedi.
haaa polis çok çevirdi ama sağlam laf yaparım
hatta yol ortasında megafondanda azarlandım Beytullah Abiye anlattım, ama ceza yazmadı
yol ortasında önümü kesip kafama silah dayadılar, ölmedim, ama yine hiç ceza gelmedi.
bende baktım olmuyo, sakal makal bıraktım, kara kaş kara göz zaten
bide dengesiz şerit takibi falan, arkadan küfrederek kornaya asılıp geliyorlar, kafam tavanda omzum kapı direğinde, susup gidiyolar :++:
sonra düşündüm, e tabi o kadar polis çevirmesine girdik, kafamıza namlu soktular, EGO otobüsündekilerden yumrukda yedim bi Uğur abiye anlatmıştım. peder yetişti de çekti adamlara kurtardı beni, parçalanacaktım resmen.
bu sakinlik, bu tıraşlı temiz yüz nere kadar canım?
millet ezikleyip duruyor.
döşedim arabayı kapı cebi bıçak, battal tornavida (ama Irfan aganınki gibi değil, benimki paslı
) bide ince bakla 1 metre zincirim var elimin altında hemen. he birde battal 20 cmlik makas var yan kapı cebinde.
valla ''iyi sürücü kimdir'' denince bana pis pis bakmayın sonra, aranızda benim kadar dayak yiyen, kafasına namlu sokulan yoktur. angaranın adamı biraz ters, bunu 2 yılda anladım, haa bi yerde bizim kandada ahıskalık olunca belayı sarıyoz hemen.
aman dikkat edin etraf manyak dolu.
son sözüm;
''İyi sürücü; başını belaya sokmayan sürücüdür'' (öle miyiz, tabiki hayır :hanz:)