bu forumda superb ın üzerine araç tavsiye edeni görmedim rastlamadım henüz tarihte de rastlanmadı.
ben bugune kadar dökülen bir volvo görmedim ama skoda çok gördüm.volvo çocukluğumdan beri hayran olduğum ulaşılmaz arabaydı.ikisini yanyana koysanız hiç bakmadan volvo derim.
Sizin Skoda'yı sevmediğiniz yorumlarınızdan ve bindiğinizin aracın markasından açık olarak belli..Olabilir sevmemeniz, beğenmemeniz yada aracın zevkinize hitap etmemesi tamamen doğal diyeceğim ama burada bir çelişki var...Skoda'yı beğenmediğiniz halde ve aracı almak için forumda araştırma yapmadığınıza göre, neden sürekli SuperB II Formunda geziyorsunuz ve yorumlar yapıyorsunuz? Neden aracı bu kadar yakından takip edip her konusunu inceliyorsunuz ? aracı hem beğenmiyorsunuz hemde sürekli SuperB aracın konularını takip ediyorsunuz ve yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim ?
Ayrıca ben şahsım olarak söylüyorum forumda hiç Skoda Bmw ve Mercedes'ten iyidir demedim...
Ayrıca Bana gösterirmisiniz herhangi bir üyenin Skoda Bmw ve Mercedes'ten iyidir dediğini
merak ettim açıkası o yorumu..