KASIMda Aşk başkadır diyenler, bir ay sonra ARALIKsız seviyorum diyecekler,aman dikkat edin de kendinizi OCAK başında içerken bulmayın.
Gece yenen yiyecekler kilo yapıyor. Tamam da bu yiyecekler gece olduğunu nerden anlıyor? Hayret verici.
Bazı insanlar imrenilecek kadar güzel ama derine indiğinde de iğrenilecek kadar aptal.
Yazıya dökseniz sayfalar sürecek hislerinizi, bir "ahh" nasıl da anlatıyor bazen.
Beni sevenleri görünce mutlu olurum, sevmeyenleri görünce ise güçlü
Annelerimiz "elalemin çocuğu şöyle böyle" diyo ama biz de başkalarının annelerine göre elalemin çocuğuyuz. OHA LAN Bİ DAKKA?!
''Ne yaparsan yap'' cümlesinde milyonlarca trip salgısı vardır. Sıkıyorsa yap bir şey. G.... yerse yap.Ama sonu kötü bitecek onun.
Kendini iyi hissettiren insanlar bağımlılık yapar.
Uykun geldiği halde halen uyumayıp konuşmaya çalışıyorsan o kişi senin için önemlidir
Beynimin sayısal için çalışan kısmında ya tümör var, ya oksijen gitmiyor yada öyle bir kısım yok.
Annem "biraz çeneni tutmayı başarırsan mutlu olacaksın" dedi yarım saattir elim çenemde hala mutluluktan eser yok! nasıl iş anlamadım
Yengeç burcunun üzerlerine titreyin, sürekli ilgide kalın, aşk nedir görün.
Eğer bir kız sana problemlerini anlatıyorsa, bu yakındığı, mızmızlandığı anlamına gelmez. Sana güvendiği anlamına gelir.
Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişiyle rahatça saçmalayabilirsin.
Masada yarım bırakılmış, bir bardak çay gibi.. Bekledikçe soğuyorum bazı şeylerden
Çöp kovası!marjinal sözler
:kiki: