Meri Antuvalet değil miydi bunu diyen yahu?!:D
Hım bilmem öyle duydum.:kiki:
''Kendi planlarımızı yapıyorduk, ama kaderin de planları olduğunu unutmuştuk.'' Fyodor Dostoyevski
Söz Mühendisi @sozsecme
"Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun." - Michel de Montaigne
Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet birgün onu yaşarsın." /Tolstoy/
İlk Kim Yazmış? @KiminSozu
18 yaşında milletvekili olmak: "yhaa sbhtan beri suriyeyi trtışıyorz vuraLım qitsin ndir yanee xDDD" /Erdem Yener/
Hayvanlara eziyet edildiğini görürseniz, eziyet eden hayvanı engellemeye çalışın. /Nafer Ermiş/
''İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme; Duydukları senin sesin, fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir.'' /Mevlana/
Öteki Yüzler @YenilenmeZamani
Günlük hayatlarında çok kahkaha atan insanlar, fiziksel ve duygusal acıyı daha derin ve net hissederler.
ÖYüzler @YenilenmeZamani
"Kötü yaratılışlı kişi Allah'a yalvaramasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma; Firavun 'un başı bir kez bile ağrımadı." /Hz. Mevlâna/
Atatürke Allahtan rahmet diliyorum, her fani gibi duaya ihtiyacı var. Umarım Anıtkabiri ağlama duvarına çevirenler bir Fatihayı esirgemezler.
Doktor Astrolog @DrAstrolog
YENGEÇ: Aşkım sen iyice yumuşadın. Yakında laf gelir diye söylüyorum. Göster gerçek kimliğini de kim olduğunu anlasınlar. Koçumsun.
Doktor Astrolog @DrAstrolog
YENGEÇ: Neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Kendisini kıran kişileri asla ama asla unutmazlar.
Çevrende her yaptığına bir şey buluyorlar. İnsan seni kıskandıklarını bu kadar da belli etmez ki be kardeşim.
YENGEÇ: Sen birilerine acıdıkça, bütün samimi duygularınla ona yaklaştıkça o iyice şımarıyor ve en sonunda kazığı sana atıyor. Yüz verme
Yengeç: Bir Yengeç her zaman sevdiğinin nefesini hissetmek ister, uzaktan sevmeler hiç ona göre değildir.
Çocuğunuz *misafirlikte uslu uslu yanınızda oturuyorsa gıkı çıkmıyorsa yengeç o.
:kiki: