škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Favorit flaşör değişimi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayurdagul

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Favorit binicisiyim benim sinyal sorunum vardı, sinyal takılı kalıyordu flaşörden olduğunu öğrendim ve eskisini söktüm parçacıya gittim akelsan marka şeffaf bir flaşör verdi, kendim değiştim. Değiştikden sonra sorunsuz ve gayet güzel çalışıyordu, bu akşam fark ettim sola sinyal verdiğimde aynı anda frene bastığımda sinyal çalışma süresi yavaşlıyor aynı durumda frene bastığımda sağa sinyal verdiğimde sorun yok sadece sola sinyal verirken frene basarsam sinyal düzeyi yavaşlıyor, ayağımı frenden çekersem düzeliyor. Ayrıca göstergede sinyal uyarı ışığı (sol sinyal için) yanıp sönme olayı varya o sönme sırasında tam sönmüyor hafif silik yanıyor. Acaba yanlış mı taktım, şase mi var yada yeni taktığım flaşör arızalı mı. Ama yanlış taksam sinyal çalışmaz heeralde. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Ugur A.

• Ziyaretçi
Sol ön farın şaseye vidalandığı yerde aynı zamanda far, sinyal, ...vs. gibi şeylerin şase bağlantısı var. Oksit, pas, ...vs. varsa temizleyip tekrar bağlarsanız büyük ihtimalle çözülecektir sıkıntı.