cümlelere başlamadan önce cümlelerimi düzenli kuramıyorum pek
1,Abadan bahsedersek...diğerlerine göre yere yakın olması spor havası katmış içi müthiç ve tam bi 3 ü bir arada olmuş octavya+ tiguain+ doblo connect ...hertürlü işinizi görür babında işlevsel bir araba... zaten ingilizler begenmiş zaten en cok ingilterede satmış zaten tipinde bi ingilizlik wardı uygar sömürgeci akıllı adamlar alırlar abiii....
2, başkasının gözünde nasıl bişi... bizim millet arabadan anlamaz özellikle dogu bölgesi eee bende karsdayımmm.... ilk gün evin önünde önümü kesip fiyat soranlar oldu... göze nazara gelmesin diye falza klabalık toplanmasını önlemeye çalıştım hemen kirlenmesini istedim pis pis parlıyorr
başkalarına bu araba kaç eder dediğimde 40 45 diyorlar sinirlenmiyorum gerçeten... diyorumki doblo connct bile 40 lira o artık kabuk ne anladıysa artık arkadaşlarımdan sürenler oldu kabaca 60 lira verdim dediğimde BOOO passat alsaydın diyorlar... memur adam passat binse ne olur gözden nazardan 2 ye yırtılır araç bide bize gitmezz benzinli, yere yakın piknikçi adamız çıldır gölünde balık tutup mangal yapmak istiyorum passatla olurda olmazz. zaten passatıda satar yine yüksek bişi almak isterdim.. suw corssover moda oldu milette hoşş .... hem ben passat almam süperb alırım
3, sü erzurum yılmaz yılmazlar otomotivden menunum reklam koktu ama satış elemanı kürşat ile arkadaş olduk aynı yaştaydık... koca plaza tomarla para kasko+sigorta+kış latiği falan ıvırzıvır 62 mılyar oldu
batıda araç daha ucuz da nakliye war
sonuç: kars gibi yerde 1 tane war oda bende allah nazardan saklasın altımda ferrari varmış gibi hissediyorum bir bakan bidaha bakıyor durdugumda ise inceliyorlar... mütavazi bi kişiligim oldugunu düşünüyorum yaş 25 ama gösteriş meraklısı değilim bundan dolayı kia ve hyundai almadım iyikide almamışım...diyorlarki donanımlı..... gösterişli araba aldınmı arabaya benzeyecek cekici olacak ... sanki arabayla ilişkiye girecek... yeni arabalar hep uzay gemilerine benzedii yeter da araba yapın...hyundai İX35 almış arkadaş gıcır full +full +full
1,5 ton arabaya 1,6 motora sen tüp taktır....bakıyorum yüzü asık konuşturuyorum arkadaşı alışamadım diyor ... sebebi kasa agır stop ediyorr ettiriyor acemide birazcık hareket halindede stop ettigine şahit oldum neyse ben sürdüm arabayı kestiremiyorsun başı nerde sonu nerde bitiyor... park sensörü ne derse artık haa bide hyundai+ kiadaki fabrika verilerini düşürülmesine girmiyorum normali zaten cok yakıyor bence tüp takılsa bile
amna yeti öyle değil transitte söför gibisin görüş iyi içi geniş
ilerleyen zamanlarda olduda sıkıldım ki hiç zannetmiyorum
modaya uydururum
orta direk kaplama +basamak+ kaput üstü şerit cantlarına bayılıyorum ömürlük dokunmam cammaro cantı gibi maşaallah
almak istiyenlere önerim test sürüşü yapın baktın bişi sinmedi içine git kirala iyice bin rahat rahat 100 lira değilmi
dediğim dedik caldıgım düdük... alana kadar alma etme eyleme dediler
alacak arkadaşalra şimdiden keyifli şürüşler dilerim ZATEN ÇOK KEYİFLİ....:lklk: