106.000 Km'deki 2000 Model 2500 V6 Otomatik Suzuki Grand Vitara'mı satıp, 2010 model 33.000 km'de sunrooflu 1.2 TSI Dsg Skoda Yeti aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Memnunmuyum? Henüz bilemiyorum. Yeti kaliteli, konforlu, kullanım rahatlığı ve kolaylığı olan bir araç. Ancak, memunsuzluğumun biri yakıt tüketimi. Şehir içinde 53 kuruş, şehir dışında ise 32 kuruş yakıyor. Bir diğer memnunsuzluğum ise beni son derece rahatsız eden DSG ile ilgili. Zira hissedilmeyen hızlı bir vites değişimi var. Ancak, hergün ya da her zaman yapmamakla birlikte kalkışlarda, yokuş kalkışlarında, sağa ya da sola dönerken ön lastiklerde meydana gelen titreme ve vuruntu sesi insanı rahatsız, huzursuz, tedirgin ve mutsuz ediyor. Zira ne zaman nerede su koyupta yolda kalacağım korkusu yaşıyorum. Ayrıca garantisi de yok. Daha önce 7 yıl kullandığım Suzuki Grand Vitara'da rutin bakımlar ve malzemeler dışında sadece ön fren balatalarını değiştirdim. Hiç su koyuvermedi, hiç de tedirgin etmedi. Her zaman gönül rahatlığı ile kullandım. Normalde yine 2007-2008 model Grand Vitara düşünüyordum. Vergisi ve yakıt tüketimi nedeniyle almadım,alamadım. Yeti alacak arkadaşlara ise önerim dizel ve manuel almalarıdır. Zira forumlardan okuduğum,araştırdığım ve incelediğim kadarıyla VW-AUDI-SEAT-SKODA gurubunun DSG'si sorunlu görünüyor. Ve ben de bu sorunlu DSG'ye denk geldim. Yani sizler denk gelmeyin ve rahatsız,tedirgin, huzursuz,mutsuz olmayın.(Bunlar benim düşüncelerim)