Merhaba Arkadaşlar aylardır hayalini kurduğum her özelliğini her detayını her incelemesini okuyup izlediğim Skoda yeti Greenline'a Dün akşam kavuştum gündüz gözüyle ilk kez bugün bindim kullandım. şuanda kitapcığını almış özelliklerinin kullanımını keşvetmeye çalışıyorum. Kafama takılan Aynaların otomatik kapanmasını çözdüm ama açtırmayı çözemedim kumandadan aynalar otomatik açılmıyormu bilginiz varmı kitapçıkta bilgi bulamadım
Hoşgeldin Coşkun birader! Yeti'n hayırlı olsun, güle güle kullan. Üç haftalık bir yeti sahibi olarak bendeniz de yeti'nin özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Mesela şu ana kadar hız sabitleyiciyi kullanmak hiç nasip olmadı(uzun yola gittiğim halde). Kullanma kılavuzunun kâğıt kalitesi mükemmel ama, Türkçesi rezalet ötesi. Çeviriyi yapanı bir elime geçirsem:sopa:...
Şimdilik aynaları şu şekilde kullanıyorum: döner ayna kumandası L'ye ayarlı. Arabadan inince uzaktan kumandanın kilitleme düğmesine uzunca basıyorum; aynalar ve eğer açık ise camlar kapanıyor. Arabaya binip kontak anahtarını çevirince aynalar otomatik olarak açılıyor.