Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Eski bir skodacıyım. Forumun eski müdavimleri beni tanır. (SuperB 2.0 TDİ 170 HP) aracım vardı. SuperB'ye led arka far getiren ilk kullanıcıydım:)
Şimdi ise 2. Araç olarak aldığım 2015 model Skoda Yeti 1.6 TDİ DSG Ambition Beyaz Renk araç ile artık aranızdayım.
Uzun uzun yaptığım incelemelerden sonra, izlediğim dakikalarca testlerden, kullanıcılardan aldığım yorumlardan, kısacası ince eleyip sık dokuduktan sonra, dizel dsg sinin nesli tükenen modeli ile aranızdayım.
Bazı sorularım var;
1-Servis dışında satın alabileceğim Bi Xenon far varmı?
2-Yeni nesil Bolero Ender Elektronik'te yok. Yine servis dışında alabileceğim bir yer var mı ?
3-Aracın tavanına siyah folyo çektirsem, güneşte boyaya zarar verir mi ?
4-Sahibinden.com da uygun fiyatlı Klimatronik ünite buldum. Ambition'daki klima çıkıp, direk olarak bu yerine takılabilir mi ?
Dikkat etmem gereken hususlar, püf noktalar var mı ?
Aracın kullanımı ile ilgili sürüş, his vs her türlü soruya açığım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zira SuperB formunda oldukça faydalı paylaşımlarım oldu. Benimde paylaşımlarından faydalandığım dostlar oldu. Okuyanlara, o günleri hatırlayan dostlara selam olsun.