Atiker var aracımda 2001 model fabia 1.4 68hp olanlardan Cuma günü ayar yaptırdım bir arkadaşıma. aracımda komple gaz bitirdim. 5 TL'ye (2.120TL'den milangaz) gaz aldım. Sonra bağladık pcye ayarını yaptı arkadaşım 5 TL ile komple şehir içinde 29km yaptım. sonra gaz bitti arkadaşımın dükkana giderken bir 5.TL'lik daha gaz aldım bu sefer ilginçtir ki 31 km yaptım.
gazı bitiyorum komple kullanıyorum. 5000/31=161 kuruş müthiş bir rakam hesapladım. (aynı istasyon ama farklı pompadan 5TL'lik 2 kez gaz almış oldum. ) sonra tamam dedim artık ayarı tuttu aracımın. aynı istasyona gittim bu seferde farklı bir pompadan gaz aldım. Bu sefer 10TL'lik. bu sefer ki 10TL'lik lpg'yi hemen kullanmadım 3-4km gittim 1-2 saat sonra durdum yine 2-3km gittim sonra 4-5 km gittim durdum kullanımım uzun oldu ama bu şekildeki kullanımla sabah lpg bitti ve 10 TL'lik lpg ile bu sefer de 41 km gittim (24kuruş felan)
. aracı dur çalıştır dur çalıştır ve kısa mesafelerde galiba bu şekilde çok yakıyor. Birde pompadan pompaya fark var galiba bilmiyorum artık yorum sizlerin arkadaşlar biraz uzun oldu yazdıklarım ama bilmem anlatabildim mi?zamanınız aldım