0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aboooww... Doplo'dan çekmişsin
Doplo'dan çok çektim :++:
Durum fena.Bursa yine iyiymiş.Bmc nin eskileri sanırım.Burda %50'si ikarus.Bilmem kaç ton demir yığını.3.vitesten sonrası haram.Bir durak önceden frene basıyor şöför sonrakinde duruyorsunuz.
Bakımları, tam yerinde, zamanında ve ciddi yapılsa hiçbir sorun olmaz aslında. Burdaki asıl sorun aymazlık, eski model olup olmaması değil asla.
Yok be üstâd! Aşırı ve gereksiz sürat yapıyorlar hep. Kırmızı yanıyor ve 20 metre kalmış, hâlâ gazı kesmiyor. 5 metre kala frene asılıyorlar. İşte bazan da böyle tutturamıyorlar.
...hadi oturan zaten belli ama ayakta yolcu sayısı atıyorum 55 diye belirtiliyor bir bakıyorsun ne 55'i, 155 ayakta yolcu var. Tek tek binenler mi sayılıyor, 10 kişi fazla olsa 70 kg'dan hesaplasan bir tona yakın fazlalık eder nerdeyse -ki çok asgari rakamlardan hesapladım üstelik.
Fukara Capacity otobüsler metrobüs hattında Altunizade rampasını ıkına sıkına çıkıyorlar zaten.:wnk:
Aynen, ıkınmaz mı garibin eşşeği cihazlar. O hatta Ikarus lazım aslında, o işin altından bir ikarus'lar anca kalkar, yılların emektarı aslan kralı cihazlar.
He ya!:DReyize laf yok!:adm: