škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Koltuk minderi

Ziyaretçi · 18 · 9431

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tulgar

• Ziyaretçi
Uzun bir süre kalın olmayan ve 100% pamuklu kumaştan,döşeme rengine uygun sürücü koltuğu için minder bulamayınca kendi fikrimi uygulamaya karar verdim.
Döşeme rengine yakın 100% pamuk,kaliteli bir yüz havlusu aldım,sürekli gittiğim terziye götürdüm,ikiye katlayıp arasına ince sünger konuldu ve dikildi.Böylece sağlıklı bir kumaştan,istediğim renk ve desende, koltuk üstünde kabarık durmayan bir minderim oldu. :)
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2011, 21:04:28 Gönderen: Tulgar »

Çevrimdışı medmania

• Garajperest
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı demirhan

• Elegance Hastası
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
İyi fikir aslında paylasım icin tesekkür bende öle yapıyım gayet mantıklı

Tulgar

• Ziyaretçi

Tulgar

• Ziyaretçi
Şimdi araştırdım,fakat anladığım kadarı ile sentetik malzeme.Benim için önemli olan 100% pamuk olması,yoksa arabanın kendi koltukları rahat zaten.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Bu el emeği göz nuru minder tam olarak ne işe yaramakta?:blm:

Tulgar

• Ziyaretçi
Uzun süre araç kullandığımda koltuk döşemelerinin sentetik olmasınında etkisiyle ilgili bölüm terliyor :) Yaptırdığım minder pamuklu kumaş olduğu için oldukça faydalı oldu.

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
resim alabiliriz miyiz?

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Tulgar

• Ziyaretçi
Arkadaşlar ,ben konuyu üzerinde gittikçe hoş olmıyan şekilde espri yapılsın diye açmadım.Ben henüz belli bir samimiyetim olmayan sizlerle(konuya dahil olanları söylüyorum)asgari nezaket kuralları çerçevesinde iletişim kuruyorsam sizdende aynı saygıyı bekliyorum.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: Tulgar;247340
Arkadaşlar ,ben konuyu üzerinde gittikçe hoş olmıyan şekilde espri yapılsın diye açmadım.Ben henüz belli bir samimiyetim olmayan sizlerle(konuya dahil olanları söylüyorum)asgari nezaket kuralları çerçevesinde iletişim kuruyorsam sizdende aynı saygıyı bekliyorum.

Konu dağılmasın diye aradaki o mesajları kaldırdım

Ugur A.

• Ziyaretçi
Selametle.

Çevrimdışı medmania

• Garajperest
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ben Urfa sıcağında yaklaşık 3 aydır Ed Hardy koltuk minderlerini kullanıyorum. MAlzemesi gerçekten kaliteli ve hiç terletmiyor. Ucuz olanlar var ama onlar terletiyor. Ben love kills slowly modeli kullanıyorum. Her iki ön koltukta da var.

Benim koltuklarda aynen bu tip..
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2011, 22:11:18 Gönderen: medmania »

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Gerçekten süper düşünülmüş ;)
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı Cornelius09

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: medmania;247713
Ben Urfa sıcağında yaklaşık 3 aydır Ed Hardy koltuk minderlerini kullanıyorum. MAlzemesi gerçekten kaliteli ve hiç terletmiyor. Ucuz olanlar var ama onlar terletiyor. Ben love kills slowly modeli kullanıyorum. Her iki ön koltukta da var.

Benim koltuklarda aynen bu tip..

sayenizde ed hardy ile tanıştım..gerçekten terletmiyormu..terletmiyor adı altında bir çok deneme yaptım sonuç hep ıslak pantolon  oldu.birde nette fotoso az bir ürün sade olan modelleri varmıdır acaba..
Passat 1.6 _Ursus maritimus

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Ben de azıcık da olsa "konuya dahil" olduğumu sanıyorum, yanlış anlaşılmaya sebep olduysa;
İlgili kişi ve kişilerden özür dilerim.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2011, 12:19:24 Gönderen: hiko »
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim