Arkadaşlar pazar sabahı sabah saat 05.00 de Afyon gazlıgöl'e yola çıktık.Isparta'da mola verdiğimiz yerde bir baktık aracımızın plakası yok.Yolda önümüze aniden çıkan çoban köpeği aracın altına girdi plakalığı kırmış ama aracada köpeğede bişi olmadı.Ama araçtan inip bakmadan devam ettik mola yerinde farkına vardık.Tekrar geri döndü araç sahibi arkadaş.Araç dacıa logan 7 kişilik olandan.Araçta bir ufaklık 6 kişiydik.Neyse araç sağlammış bişi olmadan tekrar yola çıktık.430 km yeri 4.5 saatte geldik.Arkadaşlar inanamadım logan köpek gibi dehşet kaçan bir araç.1.5 dci motor.o kadar yükle rampalarda 120 130 km yapıyor.20 krş yakmış o kadar yükle km de.
Bu arada yazılmış olduğum devre mülk olmıyan devredilmiyen hisseli gayrimenkul olan akkuş termal kaplıcalarına geldik.45 dak.sinevizyon,sunum,sohbetten sonra yerleri gezdik.dairelere baktık.Gerçekten yerinde görmekte fayda varmış.Korkunç paralar akıtılmış ve koskocaman binalar komple alttan ısıtmalı bir sistemem sahip.Dairelerin herbirinde merdivenli termal su havuzu bulunuyor.Dairelerin kullaılış şekli gayet mükemmel ve her ayrıntı düşünülmüş konfor için.Her havuzun yanıbaşında yine hamamlardaki gibi keselenme yeri mevcut.Henüz sosyal tesisler açılmamış ve inşaat son hızla devam ediyor.Benim yazılmış olduğum dairelerin blokları 2012 yılı sonunda teslim edilecekmiş.sosyal tesisler de yine her tür ayrıntılar düşünülmüş ve termal su olimpik yüz havuzlar ve her tür ayrıntı,yeşillendirme sahaları da devam ediyor,ayrıntılar fena değil.Kısaca ben memnun kaldım arkadaşlar tavsiye ederim.
yine ufak ayrıntılardan biriside benim aldığım bloklardan bir 06 plakalı siyah octi sahibi var,bir yeti sahibi olan var,bir de audi a6 olan var aynı bloktayız.Afyon'dan gece 00.45 de geldik.oradanda ortacaya sabah 07.de geldik.uykusuzluk gözlerimden akıyor.
Uğur sende gelirsen senle parti kurarız orda..Arkadaşlar ST olarak bir bloğu kapatalım ne dersiniz orada detaylıng da yaparız.bloğa st blokları ismini koyarız blok yöneticisi olarak uğur veya irfan hocamıda başkan yaparız.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2011, 08:40:03 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ