Selam arkadaşlar dün sabah itibarı ile Lastikleri yeniledim goodyear duragrip aldım tanesini 90 tl aldım 4 ünüde degiştirdim bir lastik bukadarmı sessiz olur
arabaya gelen yolun gürültüsü resmen azaldı ki buraların yolu yol degil ziftin üstüne ince taş dökülüp asfalt oluyor:))) diger lastik sava idi aşırı gürültü oluyordu lastik alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.
ALLAH nasip ederse ayın 1 nde düzceye yola cıkacaz (erzurumdan)
genel bir bakım yaptırdım bujiler ve kabloları degişti arka frenler ayarlandı (zayıftı) araçın bagajı cukurlarda ses yapıyordu düzeltildi,benzin göstergesi calışmıyordu şamandırası degişti gösterge düzeldi,arka plakaya vuran ışıklar yanmıyordu düzeltildi,köy yolunda alta vuran taşlar yüzünden koruma siperi yamulmuş ve vites geçişlerinde takılma yapıyordu düzeldi,araçın alt kısmında ses geliyordu yağlanıp sorun düzeldi,ön farlardan solu üste bakıyordu düzeltildi,göstergelerin oldugu yerin ışıgı zayıf idi sökülüp mavi led ışık takıldı azıcık göz alıyor ama zamanla alışırım sanırım:))
arka kolonlar patlak idi LG hoperler takıldı (cifti 75tl) gayet ses cıkışı yukseldi öndekiler calışmasa bile onlar bile yeterli:)
baya bakım yaptırdım favoya faturayı hiç sormayın 600 ü geçmiştir
yalnız küçük bir sorun var araba calışmadıgı zaman kolonlar mükemmel ses veriyor araç calıştıgı zaman cok az cızırtı gelmeye başlıyor bunu netden araştırdım buji ve kabloları ile alakalı oldugunu teype dalgalandırma yaptıgını yazmışlar yani elektrik olayini teypte süzdürmek gerektigini yazmışlar bir cihaz alıp o ayarlıyormuş.
başına gelen varmı bilen yaşayan varmı acaba buji ve kablolar degişmeden önce sorun yok idi skoda parcacısı buji ve kabloların favonun orjinalleri oldugunu söledi kablonun takımını 40tl bujileride 20 tl ye aldım bir sorun yok sadece sorun oto teypime etki başladı.