dediğiniz gibi 2005-2007 arası modellere bakıyorum.fakat 2006 ve 2007 yıllarında 101 hp lik araca rastlayamadım.bu yıllarda 101 hp üretimi olmadımı acaba.belkide ben bulmadım.
Bulamazsınız, çünkü yok
2005'in başına kadar olan modellerde var sadece, 2005'ten çok kısa bir süre sonra hatta o kadar bile değil öncesinde gelenler son 101 HP'lik modellerdi, daha sonra sadece 75 HP'ler oldu en yüksek. Hem makyajlı hemde 101 HP'lik istiyorsanız 2004 sonu ve 2005 aralığında bakacaksınız, sonrasında bulamazsınız maalesef. Ben 2005'de sıfır alırken çok büyük bir şans eseri Allah yardım ettide alabilmiştim. Merkezden almıştım ve 101 HP yok dediler, sonra keş ödeme yapacağımı mutlaka 101 HP istediğimi anlayınca orda banka kredisi dönmüş ve sahibine bir hafta opsiyon tanınmış bir aracı bana sattılar
Merkezdeki son 101 HP'i ben aldım resmen:) bayağı maceralı ve heyecanlı olmuştu benim için, ciddi üzülmüştüm başta:) Makyajlı 101 HP çok az var zaten, önceki kasa zibille varda makyajlı çok az işte, ama sıkı bir takiple sağda solda illaki bulunur sanırım, birazda sabırla
Fakat çok olmazsa olmaz bir performans beklentiniz yoksa temiz bir makyajlı kasa 75 HP'lik bakabilirsiniz. Özellikle şehir içi kullanımda çok çok ultra fark yok ama uzun yolda elbette fark çıkıyor ortaya o da ayrı mesele. Hatta devir ekonomi devri 1.2'lere bile bakabilirsiniz, hem bakım maliyetinden kazancınız olur hemde yakıttan dolayı.