škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Pioneer 150 watt işime yarar mı?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı crazy_tuning

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
bugün dükkanın işlerini halledince piyangodan hoparlör düştü   ikisinden birini arabaya takıcam ama karar veremedim 150 watt olan bu   resimdeki;

250 watt olan da bundan;

siz hangisini tavsiye edersiniz bence 150 watt olan görsel olarak da güzel hem arabanın içi de küçük yeterli gibime geldi hangisini alırsam alıyım para vermiycem
ємιя - є38 ¢σℓℓє¢тισηѕ - ιηηα

уıкıℓ∂ıм уıкıℓα¢αğıм, ѕση ησктαуı уαηℓıуαяαк кσуα¢αğıм..

αℓмαηℓαя мüтнιş ѕözü ; мєя¢є∂єѕ\'ι güνєηℓιк , αυ∂ι\'уι кαℓιтє , вмω \'уι şєкιℓ ιçιη уαяαттıк..

Çevrimdışı halepce

• hımmmmm
  • Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
oval hoparlörler hem güç hem de ses kalitesi açısından çok daha üstündür. Ancak üst kapakları yok sanırım. Bu şekilde çokta hoş durmazlar aracın içerisinde.
size görsellik mi performans mı ikileminde seçiminizi yapmak düşmüş. Kolay gelsin. Tercih sizin.
Ben olsam 250'lik alıp oto ses sistemi satan yerlerden birinden de kapak bulmaya çalışırdım.

Çevrimdışı Sertan_c

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
görüntü olarak üstteki ile aynı bir takım kullanmıştım uzun yıllar önce, watt olarak aynı mıdır bilmiyorum ama bass kalitesi çok çok güzeldi... biraz kabinli gibi oluyor herhalde o yüzden, mid takımından güzel sesi vardır kesin... alttakilerden ise bass olarak tatmin edici birisiyle karşılaşmadım hiç... sesi güzel olanlar var elbette ama diğerleri gibi "gümm" diye bass veren görmedim...

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Tulgar

• Ziyaretçi
Merhaba,gerçek çıkış gücü RMS olarak belirtilendir.150 yazar ama RMS çok daha düşük bir rakamdır.Hopörlör kadar (belkide daha fazla)teyp de önemli.Teyp ne kadar (max)çıkışı destekliyor.Bence sonuç olarak sesi sonuna kadar açıp gezmiyorsanız iyi bir teyp ve hopörler seti ile temiz ve kaliteli ses almak mümkün.(iki höporlör de oldukça eski seriler,benim tercihim 150 watt olurdu,diğeri çok yıpranmış)

Çevrimdışı gmmert

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ıkıncı resımdekı pıoneer 6985ten sonra en guzel ses veren modellerınden bırıdır.Hatırladıgım kadarıyla ılk resımdekının plastık olan muhafazaları cıkabılıyor.

Çevrimdışı crazy_tuning

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: halepce;245122
oval hoparlörler hem güç hem de ses kalitesi açısından çok daha üstündür. Ancak üst kapakları yok sanırım. Bu şekilde çokta hoş durmazlar aracın içerisinde.
size görsellik mi performans mı ikileminde seçiminizi yapmak düşmüş. Kolay gelsin. Tercih sizin.
Ben olsam 250'lik alıp oto ses sistemi satan yerlerden birinden de kapak bulmaya çalışırdım.

250 watt olanın kapakları mevcut sadece biraz yıprnamış durumda diğer 150 watt olan ise temiz bi şekilde duruyor kime sorduysam 150 watt olan daha iyi daha güzel bass alırsın dedi şimdilik kararım 150 watt olandan yana..

Alıntı yapılan: Sertan_c;245124
görüntü olarak üstteki ile aynı bir takım  kullanmıştım uzun yıllar önce, watt olarak aynı mıdır bilmiyorum ama  bass kalitesi çok çok güzeldi... biraz kabinli gibi oluyor herhalde o  yüzden, mid takımından güzel sesi vardır kesin... alttakilerden ise bass  olarak tatmin edici birisiyle karşılaşmadım hiç... sesi güzel olanlar  var elbette ama diğerleri gibi "gümm" diye bass veren  görmedim...

evet biraz kabinli gibi duruyor bi yerde denk geldim çok güzel bass vuruyor oval olan biraz yıpranmış olduğu için benim gönlümde 150 watt olandan yana..

Alıntı yapılan: a_tansel;245127
kesinlikle oval olanı almalısın

oval olanlarda 300 watt aşağısına bakmayın diyorlar sen ne dersin?
Alıntı yapılan: Tulgar;245139
Merhaba,gerçek çıkış gücü RMS olarak  belirtilendir.150 yazar ama RMS çok daha düşük bir rakamdır.Hopörlör  kadar (belkide daha fazla)teyp de önemli.Teyp ne kadar (max)çıkışı  destekliyor.Bence sonuç olarak sesi sonuna kadar açıp gezmiyorsanız iyi  bir teyp ve hopörler seti ile temiz ve kaliteli ses almak mümkün.(iki  höporlör de oldukça eski seriler,benim tercihim 150 watt olurdu,diğeri  çok yıpranmış)

clio'nun orjinal teyp'i var üzerinde max ne kadar destekliyor bilmiyorum sizin bi bilginiz var mı bu yönde? 150 watt iki hoparlörü taksam sıkıntı olur mu?

Alıntı yapılan: gmmert;245200
ıkıncı resımdekı pıoneer 6985ten sonra en guzel ses  veren modellerınden bırıdır.Hatırladıgım kadarıyla ılk resımdekının  plastık olan muhafazaları cıkabılıyor.

evet muhafazalar istersen sökülebiliyor..

150 watt ola hem görüntü hem işlevsellik yönünde aklımı çeldi gibi bi de ön taraftaki orj. tweeterları iptal edip pioneer ts-s20 tweeter takmayı düşünüyorum ne dersiniz?

αℓмαηℓαя мüтнιş ѕözü ; мєя¢є∂єѕ\'ι güνєηℓιк , αυ∂ι\'уι кαℓιтє , вмω \'уι şєкιℓ ιçιη уαяαттıк..

Çevrimdışı crazy_tuning

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
oval olan 250 wattlık olan hoparlör 6985 serisi katil hoparlör değilmiş :D 6955 serisiymiş elimdeki model

ama taktım kafaya 6985 bulup kenara koycam müzelik cihazlar

Tulgar

• Ziyaretçi
Clio'nun orjinal teybinin çıkış gücünü bilmiyorum,kitapçık da yazması lazım.Teybin çıkış gücü 4*50 olduğunu farz etsek,hopörlörün en az 50 wat (rms) gücü olmasında fayda var. max. kullanımda zarar görme ihtimali olabilir.Ama sesi zorlamazsanız daha düşük güçteki hopörlör de kullanılır. Ayrıca düşük çıkış gücü, artan ses oranlarında kalite kaybına da sebep olacaktır.

Çevrimdışı gmmert

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crazy_tuning;245254
oval olan 250 wattlık olan hoparlör 6985 serisi katil hoparlör değilmiş :D 6955 serisiymiş elimdeki model

ama taktım kafaya 6985 bulup kenara koycam müzelik cihazlar

Emir resimdeki oval 6988 olması lazım cunku bu üç yollu 6955 ise iki yolludur.Ikısının de dış plastikleri aynıdır.Fark ıkı ve üç yollu olmalarında....

Bende zamanında 4 takım 6985 vardı.Şu an elimde hiç amfiye gırılmemiş iki takım var onların yanında ts-s 20 var ve deQ 6500 hala duruyor saklıyorum.

Ts-s20 eger amfıden kullanmayacaksan süzgeçleri takmadanda kullanabılırsın alacagın tız bıraz artar.Amfi üzerinden kullanacaksan süzgeçleri olmadan baglama yakarsın.Ts-s20 tweterların kralıdır.

Çevrimdışı gmmert

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Tulgar;245270
Clio'nun orjinal teybinin çıkış gücünü bilmiyorum,kitapçık da yazması lazım.Teybin çıkış gücü 4*50 olduğunu farz etsek,hopörlörün en az 50 wat (rms) gücü olmasında fayda var. max. kullanımda zarar görme ihtimali olabilir.Ama sesi zorlamazsanız daha düşük güçteki hopörlör de kullanılır. Ayrıca düşük çıkış gücü, artan ses oranlarında kalite kaybına da sebep olacaktır.
çıkısları 4*50w yazar ama rms degerleri 4*22w olması lazım.

Çevrimdışı crazy_tuning

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gmmert;245367
Emir resimdeki oval 6988 olması lazım cunku bu üç yollu 6955 ise iki yolludur.Ikısının de dış plastikleri aynıdır.Fark ıkı ve üç yollu olmalarında....

Bende zamanında 4 takım 6985 vardı.Şu an elimde hiç amfiye gırılmemiş iki takım var onların yanında ts-s 20 var ve deQ 6500 hala duruyor saklıyorum.

Ts-s20 eger amfıden kullanmayacaksan süzgeçleri takmadanda kullanabılırsın alacagın tız bıraz artar.Amfi üzerinden kullanacaksan süzgeçleri olmadan baglama yakarsın.Ts-s20 tweterların kralıdır.

resimdekini netten buldum foto çekmeyi unutmuştum onu öylesine koydum bunun benzeri bugün serisine baktım da ts-6955 miş..

6985 denk getirmeye çalışıyorum bulursam 2 takım sağlam bi şekilde kenara koymayı düşünüyorum..

tweetarları normal bağlıycam çünkü amfi kullanmayacağım..

peki ts-1750 nasıl işime yarar demi?

Çevrimdışı gmmert

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crazy_tuning;245385
resimdekini netten buldum foto çekmeyi unutmuştum onu öylesine koydum bunun benzeri bugün serisine baktım da ts-6955 miş..

6985 denk getirmeye çalışıyorum bulursam 2 takım sağlam bi şekilde kenara koymayı düşünüyorum..

tweetarları normal bağlıycam çünkü amfi kullanmayacağım..

peki ts-1750 nasıl işime yarar demi?

Şu an cıkan kolonların hiçbiri bunlar kadar kaliteli değil eski zamanda cıkan made ın kapan yazan ürünleri kacırmayacaksın.Bunları zamanında arkadasın dogan lde kullanmıstık amfı uzerınde cok güzel ses verıyordu.Üç yollu 17 cm çapında bir hoparlör iyi ses verir.Güle güle kullannn

Çevrimdışı crazy_tuning

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gmmert;245426
Şu an cıkan kolonların hiçbiri bunlar kadar kaliteli değil eski zamanda cıkan made ın kapan yazan ürünleri kacırmayacaksın.Bunları zamanında arkadasın dogan lde kullanmıstık amfı uzerınde cok güzel ses verıyordu.Üç yollu 17 cm çapında bir hoparlör iyi ses verir.Güle güle kullannn

eyvallah teşekkür ederim ilgin için inşallah kaliteli bir ses alırım..

bağlantıyı teypten çıkış mı alıyım yoksa daha kolay yola kaçıp kapı içindeki hoparlörlerden mi çekiyim arka tarafta kablo yok yeniden çekmek lazım..

Çevrimdışı gmmert

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crazy_tuning;245464
eyvallah teşekkür ederim ilgin için inşallah kaliteli bir ses alırım..

bağlantıyı teypten çıkış mı alıyım yoksa daha kolay yola kaçıp kapı içindeki hoparlörlerden mi çekiyim arka tarafta kablo yok yeniden çekmek lazım..
Dırek teyp arkasından ve 2*1,5 olacak sekılde cektır.Elektrıkcıde satılan kordon kablolarla cektırme yeterli....Bu arada taktıracın arac ve teyp  nedır?