0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5.5 fazla o motora göre, o kramplar tatlı kramplar banada oluyor ağrısı bile zevk veriyor Bence ilk 10.000 de ekonomik kullanmak ayrıca arabayıda tanımamıza fırsat oluyor, motor tepkilerini daha iyi sezebiliyoruz. Benim işime yarıyor alıştım artık motorla anlaşıyoruz. Çok yeni bizim arabalar daha düşücek inşallah 6.000 kmde benimde. şehir dışı 3.8 şehir içi 5.8
3200 oldu yakıt 8-9larda gezmekte kullandıgım yok turıstık taslanmıs kenarları mıcırlı asfaltla karısık tas doseme yol turıstık belde yollardakı tas doseme yer yer ıcıne cokmus hava sıcak nem pek yok 30-40 km hızla kullanıyrum rot ayarı lazım galıba
malesef ya arabayı alalı 10 gün oldu 1780km'ye geldi..
evet evet artık 2 kişi ile tek kişi seyahat etme arasındaki farkı dahi hissetmeye başladım.. Umarım 10.000'den sonra şöyle bi 0.4-0.5lt düşüş olur..
3,83 tü 3,76'ya çektiler şimdi yeniden 3,83 yaptılar.. haftaya bayram arifesi 4,00 lira olur demedi demeyin..
8*9 ne iş yaw biraz yüksek değil mi?
3,83 tü 3,76'ya çektiler şimdi yeniden 3,83 yaptılar.. Haftaya bayram arifesi 4,00 lira olur demedi demeyin..
deme öyle deme
Deme öyle deme
yaşasin benzin hic degilse benzine surekli zam geliyo ve phali.dizel arac alip bakim maliyetini fazla ödemektense benzinli alirim alirken ucuz alirim bakimi ucuz.sonucta benzinle dizel neredeyse ayni fiyat :++::++::++:
1.6 tdi superb olsaydı tamamen tersini söyliyicektin kardeşim :++::++: