140hp 2.0 16v Laguna Lpg Km'de 277 krş şehir içi yakıtı.Lpg yeni Araçda yeni hedefim 250krş görmek bakalm kısmet olacakmı....
:krk::krk::aman:
benzındeyken 25 krs yakıyodu(malumunuz öğrenci adam benzınlıye bınerse öle olur )
lpg takıldı 23 krs yakıyor :D ama kalkmadagım araç kalmıyor
tsk ler lpg .
arac 2005 civic sedan
iyide tüm bu lpg işkencesi 2 krş içinmi katlanıyorsun
Rover 2.0 turbolu benzinde 75 kuruş dip gaz 50 kuruş sakin lpg de 30 kuruş sakin lpgde dip gaz hiç yapmadım, şükür kalkamadığımız bi araç yok (lpg 2.30 benzin 4.32 97 oktan her depoda birde 25 tl oktan arttırıcı kullanıyorum)
Leon 1.6 hitler motorlu tabiki lpg li 28 kuruş yakıyor şehir içi sakin kullanımda 35 kuruş basınca yakıyor (lpg 2.30 tl)
aboooooooooooooooovvvv one yaw,vallaha iyi dayanıyorsunuz siz o zaman.:lol:
böyle şeyleri hiç takip etmem kaç lt. yakar v.s sade depoyu doldururum giderim..ama merak ettim şimdi nasıl anlıyoruz şehiriçi şehirdışı kaç lt. yaktığını, km başına kaç yaktığını v.s ?
araç 2011 1.4 fabia. Aslında sakin kullanan biriyim.. bi söyleyin neyin ne olduğunu da bi ara bende ölçeyim :hanz:
bencede takip etmeyin,edenlerde her an pc den gözünü ayırmıyor,bir gün şaşı olabilirsiniz:lol::lol::lol:
Sen kim, o kadar sakin gidip 6,5 lt/100km yakalamak kim? Tövbe tövbe! Taş yağacak başımıza yav!:krk:
korkma uğur bişi olmaz memlekette bu kadar balyoz,sarıkız,ayışığı,eldiven,yakamoz(adamlarımız çokda romantikler canım isimler bile harika,insan her an darbeye maruz kalmak istiyor)operasyonları olduğu halde bile bişi olmuyor 6,5 lt den ne çıkar ki:oly::oly:
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2011, 16:31:24 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ