Bu konumuzla alakalı değil ama sana birşeyler söyliyim ;Arabayı babana sevdir, ben 3 sene önce senin yaşındayken pasta cila atardım ama öyle böyle değil 2 günümü harcardım. Sizin favoritin enteresan bir rengi var o renkten kurtul ilk önce, jant kapaklarını çıkar saçı siyaha boya orjinal far tak önüne. panjuru beyaza boya, yapılcak iş çok. Tamponlara ısı tabancasıyla bakım yap. Babam favoriti çok sevmezdi.Yıkamazdı pis bırakırdı.Ama her zaman şükür edip arabaya Allah razı olsun derdi.O yüzden bugüne kadar hiç yolda bırakmamıştır.Aileden biri gibiydi, direksiyon koltuğuna ben geçtikten sonra yani arabayı iyice öğrendikten sonra üstünde yaptığım şeyleri sıralasam bitmez. Ertesi gün bakardı ne yaptın bu arabaya ? derdi
başka bir gün koltuğa oturur, arabanın gidişi değişmiş derdi, karbiratör temizliğini yaptırırdım çünkü, fren ayarlarını amortisörleri kontrol ettirirdim.yağ filtresi hava filtresi her ay değiştirilir her hafta hava filtresine hava sıkılır.boya bakımı yapılır, Babam arabayı en son şekliyle satarken çok üzülmüştü.