0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mantigini ben biliyorum araclar filo kiralamadan geliyo eger kaza ariza durumunda sirket hatali bulunursa para sirketten cikiyo bunlarda ben düsük maas aliyorum sirkette az kazansinlar diye arabalara acimiyolar her gittigimde bi cekici araba götürüyo servise ama firmada akillandi kullanici üc kez hata yapsn bi sene arac vermiyolar altlarina
vatandaş 2 lt motorla benden az yakıyor arkadaş satacam olmuyo böyle
beyler yakıt olayı cok cok farklıdır, herkes iyi araç sürebilir ama herkes ekonomik araç kullanamaz. oyüzden birbirinizle yarışmayın bu konuda
Bizim firmadaki üç araç da kiralık. Biz ise kendi arabamıza göstermediğimiz özeni gösteriyoruz. Bazan düşünüyorum; biz mi çok safız, millet mi fazla akıllı... Çözemedim.
diosun ..
yakıt yönünden benim bir sıkıntım yok ama,hacı,gel şu arabaları roomstar'a çevirelim..ben ciddi ciddi düşünüyorum..:ok:
koksal abi kiş aylarinda 1 lt fazla yakiyor dizeller yazin 5 lt yakarken bu aylarda 5.9 6 lt gibi yakiyorum.
abi otomatik düşünüyorum bundan sonra yeter ilkokul 4 den beri amelelik yaptığım :knp:çok sakin kullanmam ama dipgaz da gitmem. arada biyerlerdeyim katılıyorum emrahcım ama 1 depoyla 430 km yapılır mı arkadaş, sanki erzurum kışı.
ciddi 1 depoda 430 km de ışık yandı en son, 45 lt depo. %90 10 km altı yol yapıyorum. soğuk motor ş.içi hep.1.6 otomatik lpg li bişey bakayım diyorum 16-17 bin civarında, astra g dikkatimi çekiyor.