araç 96 model doğan slx tüplü 30 litre lpg tankı var dün arkadaşın albeayı kardan çıkarırken lpg bitti benzine geçti sonra köye dönerken gene lpgye aldım 100 metre gitti benzine geçti 18 km benzinde kullandıktan sonra lpg yi fulledim 26 litre aldı 50 liralıkta benzin aldım sorgundan köye geçtik 8 km sonra köyden tekrar sorguna döndüm sorgun içinde bi 10 km kadar kullandıktan sonra yozgata gittik arkadaşlarla gidiş geliş 66 km artı yozgatın içinde yemek için park yeri için falan dolaştıklarımızda var akşam arkadaşları bıraktıktan sonra 15 km dolaştıktan sonra tekrar sorgundan köye gittim hemen hemen 110 km yol yaptım dün garaja girerken benzine geçmemişti
bugünde mareanın tepesindeydim 50 liralık benzin aldım canavarda tüp yok tam benzinliğe girdiğimde lamba yandı benzin aldım tekrar yandığında araba 138 kmdeydi çok yakıyo dediğim araba 50 tl ye fabiamdan daha fazla yol yaptı şaşırdım açıkçası
belkide benzin göstergesi bozulmuştur içinde benzin olduğu halde lamba yanmıştır diye avutuyorum kendimi
:D