Toplamda 3000 km yol alarak tatilimizi bitirdik geçen hafta.Rotamız Kırşehir'den Fethiye'ye-Fethiye'den Balıkesir Altınoluk'a,Altınoluk'tan Balıkesir'e,Balıkesir'den Bursa'ya Bursa'dan Kırşehir'e sürdü.Altınoluktayken Çanakkaleye günübirlik gidip geldik.Altınoluk'a giderken İzmirinde içinde dolandık.Sonrada gittiğimiz yerlerde yakın olan koyları tarihi yerleri gezip Eve döndük.
Toplamda 3000 kmde ortalamam 5.1 lt idi.İÇi dışı köyü tarlası tapanı asfaltı otobanı dahil.
!.9 tdi ile ilgili genel kanaatim uzun yolda 100 km/h civarı giderseniz 4.4 4.5 civarı tüketiyor.Ama ben uzun yoldada 5 lt yaksın sol şerite hakim gideyim de diyebilirsiniz.
Balıkesirden Bursa'ya tüketimim 4.4 tü(rakım farkı yol iki şehir arasında)Bursa'dan Kırşehir'e de 4.7 yaktı.Kırşehir'den Fethiye'ye de 4.7 yakmıştı galiba.
Burda da resimler.
Balıkesirden depoyu doldurdum Bursa'da ortalama 4.4 tü.Yedek depoyu hiç doldurtmuyorum ama ilk 100-150 km ibre hep sonda kalıyor.
Bursa--Kırşehir
Yol bilgisayarını Ankara'da sıfırlamıştım ama Ankara kırşehir arasınıda ekleyince 2950 km yapıyor tam yolculuk.
Bu da bagajımız.Bursa da mola verdikten sonra bagaj zor kapanıyordu
Annem havlulara fazla kaptırmış kendini.
Bagajdan inenler ve Bagajda kalanlar.
Uploaded with
ImageShack.comUploaded with
ImageShack.comBirde Söylemeden edemiyeceğim İzmir Aydın arası otoban nasıl bişeydir öyle 140-150 ile giderken sağa geç diye selektör yedim bi kaç kez