0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün 17 jantlı chipli ve stock hale göre 100 kg daha ağır Fabia ile 15-20 dakikalık dur kalk,sonrasında 40 km gidiş yol ve aynı şartlarda geri dönüşte araçta 3 kişi olarak 4.1 ortalama yakaladı Gökçen. Adamda Peygamber sabrı var
Fluance zulüm resmen bizim arkadaşın şirket aracı idi resmen %8 eğimli otobanda hızlanmıyor araç şaşırdım kaldım bu kadar kötü olacağını beklemiyordum Karabük rahat şehir merkezine çok girmedikten sonra sıkıntı olacağını pek sanmıyorum
Karabük içi yakıttan memnunum. Terbiyeli kullanım, 33 kmh hız ortalaması ile 250 km'lik ş.içi ortalamam 6.6 şu anda. Cerato için iyi, biraz çözmeye başladım olayı. 2000 deviri biraz geçince vites yükseltiyorum ama bir üst viteste 1800'ün pek altına inmeyecek zamanda. Yani ne eksik ne fazla devir. Biraz otomatize düşünmek gerekiyor. Sessizlik konusunda maşallahı var aletin, yeni lastikler de güzel, çok zevkli araba yaw
Doblo ile güzel tüketim değerleri elde etmeye başladım...1 depo ile 750 yaptım geçenlerde..(depo 240 tl'ye doluyor) Şöyle şehir içi akıcı yolda 4. vites 2000 devir civarı 2.0lt/100km/h çok tatlı ilerliyor hemde tüketim süper..
O nasıl bir birimlendirmedir üstâd?:kiki::aman:
Doblo ile güzel tüketim değerleri elde etmeye başladım...1 depo ile 750 yaptım geçenlerde..(depo 240 tl'ye doluyor) Şöyle şehir içi akıcı yolda 4. vites 2000 devir civarı 2.0lt/100km/h çok tatlı ilerliyor hemde tüketim süper..Alıntı yapılan: Uğur@k@r;444299O nasıl bir birimlendirmedir üstâd?:kiki::aman:Alıntı yapılan: mygokhan;444311Yok hacı yanlış yazmışım 2 lt/100 km demek istedim
O nasıl bir birimlendirmedir üstâd?:kiki::aman:Alıntı yapılan: mygokhan;444311Yok hacı yanlış yazmışım 2 lt/100 km demek istedim
Yok hacı yanlış yazmışım 2 lt/100 km demek istedim
2000 km'lik gezimi 6.3 ortalama ile tamamladım Evdeyim Ort hız 91 km, bolca yük ile yokuş ve açık klima, Muğla dolaylarında
Biraz fazla yakmış gibi geldi bana..