Bugün akşam ezanıylan düştüm ankara yollarına
ilk iş anadolu bulvarı üzerindeki evden demetevlere ordan 4 aracın zincirleme kazası sonucu tıkanan istanbul yolu trafiğine, sincan istikametine
yol çok kalabalık ve bir o kadar sıkışıktı. sincan ayrımında hele baya dur kalk gittik.daha sonrasında eimesgut ayrımını kaçırdım tekrar döndüm geldim girdim bayağı uzattım yolu
rampanın birinde yine iyi trafik vardı sonuçta vardığım yerde 26 km mesafe ortalama hızımı hatırlamıyorum ancak 4.7 ortalama ile vardım. dönüş nispeten çok sakindi 66 km hız ortalama mümkün olduğunca cc açık ve 76 da sabit
eve vardığımda 3.7 ortalamamı görünce çok sevindim yol sürekli tatlı rampaydı. derken bi telefon eve girip bi su içip tekrar yollara. bu sefer 70e sabit milli kütüphaneye and bulvarı ve esk yolu istikametinden tekrar 3.7 ortalama
dönüşte anıtkabir dolanılarak çiftlik yolundan tekrar eve yeri geldi bastım sıkıldım artık 5.0 ortalama
totalde 85 kmye yakın yol yaptım ve depo bir çizgi düştü seviyorum bu arabayı
bu arada türker hocam 78st078 in olduğu konuda özledim memleketi dedim dün, bu sabah baktım pederle valide hanım kalkıp memlekete gitmişler
sınavlar bitsin karabük buluşmasına yetişecez inşallah