0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Su an dizelde full donanım yok , otomatik yok. Eminimki 2015 e baharında donanım degisikligine gidilicek. Bunu Türkiyede tum markalar yapıyor. Hep bi dusuk mallari satiyolar bastan Boşu çok boş dolusu dolu ama dijital klima yok cruise var hız sınırlayıcı start stop vs var gibi gibi biraz dengesiz donanim dağılımı var. Adamlarda haklı Türkiyede üretilen bir aracı X ulkeden pahaliya aliyoz. Verginin vergisi var Ben dizelci oldugum halde sevdim 1.2 yi. Rahatlikla kullanıcı yeterli bulacaktır.
Ersin hyundaiclubtr'de yönetici, ikili ilişkilerle alıyor demek ki
Türker biz de burada yöneticiyiz de, acaba Skoda bize birkaç günlük test aracı verir mi sence:p
burdan Kadir'ide alıp geleyim bir hışmınan ata'ya giriş yapalım biz yöneticiyik deriz
Ata mı kaldı abi
....Onlarda bile herkese vermiyolar. Otopark.com mu ne var onlara kaç sene sonra sadece bir i10 vermişler test için
35 kmh ortalama hız ile 6.6'ya sabitlenmiş durumda ortalama.Önceden de yazdığım gibi, ş.içi ya da dışında henüz ceratodan daha az yakmadı.
2 gün önce 1 hafta önce depo boşken aldığım 40 liralık gazım 254 kmde bitti. 1.97 ye düşmüşken depoyu da fulledim hiç almadığı kadar aldı benim küçük canavar 84 liraya 42 litre aldı. Bu ara mesafem kısa 6 km civarı yapıyorum bi kontakta nası bi sonuç çıkacak bekliyorum
Bedava geziyorsun Emin... Ben de 3-6 km'lik kontaklarla kullanıyorum, 28 kuruş falan herhalde...
Gazın düğmesine basılı tutup çalıştır, direk lpg'de çalışır :rm: